به گزارش ایرنا، مهدی بندرآبادی عصر دوشنبه در نشست بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان که در محل سالن همایشهای دانشگاه دامغان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان و معاون سیاسی و امنیتی استاندار برگزار شد، افزود: گسترش ابتلای مردم در شهرهای امیریه و دامغان و افزایش آمار در سالهای آینده، نگرانیهای ما را برای افزایش افراد درگیر در سال آینده دوچندان کرده است.
وی اضافه کرد: در بخش مرکزی یکمیلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و در بخش امیرآباد سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای مبارزه با بیماری سالک در اختیار دهیاریها قرارگرفته است.
بندرآبادی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته مبلغ چهار میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال از سوی منابع وزارت جهاد کشاورزی شامل تهیه یک تن طعمه آغشته به سم در اختیار دهیاریها قرار میگیرد.
وی افزود: طبق آمارهای اعلام شده، امسال با رشد فزاینده تعداد مبتلایان به سالک در دامغان نسبت به سال گذشته مواجه بودیم که این رشد آمار نگران کننده است.
بندرآبادی خاطر نشان کرد: باتوجه به گزارشهای بهداشت و درمان، زنگ خطر بیماری سالک در شهر دامغان به صدا درآمده است که باید با همکاری آحاد مردم، پیگیری جدی و بیشتر مسوولان و کمک گروههای جهادی، بسیج و سپاه، در راستای کاهش ابتلا اقدام کنیم.
فرماندار دامغان گفت: با توجه به کمبود اعتبارات، نیازمندیم تا در بودجه ۱۴۰۰، بیماری سالک دارای اعتبار مشخص در قالب چارچوبهای تامین اعتبار قرار داشته باشد.
به گزارش ایرنا، سالک یک بیماری پوستی انگلی و مشترک بین انسان و حیوان است که در اثر گزش پشه خاکی ماده و انتقال انگل سالک ایجاد و اغلب به شکل یک زخم دیده می شود.
به گزارش ایرنا، در سرشماری سال ۹۵ مشخص شد شهرستان دامغان ۹۴ هزار و ۱۹۰ نفر جمعیت دارد که ۷۲ هزار و ۹۲۵ نفر جمعیت شهری و ۲۱ هزار و ۲۶۵ نفر جمعیت روستایی است.
این شهرستان دارای ۱۲۱ روستا است که از این تعداد ۷۹ روستا بالای ۲۰ خانوار دارد.
نظر شما