۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷
کد خبرنگار: 2084
کد خبر: 84239583
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کاهش بیماری سالک در دامغان به آموزش همگانی بستگی دارد

سمنان- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: آموزش عمومی و شناخت مردم از چگونگی ابتلا، پیشگیری و درمان سالک می‌تواند تا حد زیادی باعث کاهش ابتلا به این بیماری در دامغان باشد.

به گزارش ایرنا، حبیب الله خجسته پور عصر دوشنبه در نشست بررسی مشکلات بهداشت و درمان دامغان در محل سالن همایش‌های دانشگاه دامغان، افزود: مردم ساکن در شهرستان دامغان باید آموزش مراقبت از خود و خانواده را فرا گیرند که در این راستا دستگاه‌های مختلف شامل دانشگاه علوم پزشکی، جهادکشاورزی ، کمیته امداد، بهزیستی و آموزش و پرورش، باید در زمینه آموزش فعالیت کنند.

وی ادامه داد: سلامت و امنیت از دغدغه‌های بشر و نعمت های مجهول است که تا زمان بهره‌مندی از این نعمت بزرگ از آن غافل هستیم. 

خجسته پور اضافه کرد: در زمینه بهداشت و سلامت، یکی از دغدغه مردم و مدیران استانی و شهرستان موضوع مهم سالک است که باید در این زمینه حساسیت جامعه، آحاد مردم و دستگاه‌های دولتی را بالا برد. 

وی اظهار داشت: در زمینه مبارزه با موش، نمی‌توان چرخه طبیعت جانور و موجود زنده را حذف کرد اما در مکانی که سلامت مردم در خطر است باید اقدام‌های مقابله ای جدی تر دنبال شود. 

خجسته پور تصریح کرد: همزمان با آموزش، بحث مقابله با مخزن و ناقل بیماری شامل موش و پشه خاکی باید انجام و با لانه‌کوبی و اقدام‌های مقابله‌ای، زمینه‌های ایجاد بیماری از بین برود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع زخم سالک در بهار و تابستان، اسفندماه مقطع و فرصت طلایی برای پیشگیری و انجام اقدام‌های مقابله‌ای و آموزش است که قرارگاه عملیاتی مقابله با سالک، این موارد را با جدیت دنبال می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: تشکیل قرارگاه عملیاتی مقابله با سالک به عنوان اولین برنامه صورت گرفته است و باید در ادامه این قرارگاه با برنامه زمان‌بندی مناسب، تقسیم وظایف و نظارت مستمر بر روند اقدام‌های دستگاه‌های اجرایی را دنبال کند.

به گزارش ایرنا، سالک یک بیماری پوستی انگلی و مشترک بین انسان و حیوان است که در اثر گزش پشه خاکی ماده و انتقال انگل سالک ایجاد و اغلب به شکل یک زخم دیده می شود.

به گزارش ایرنا، شهرستان دامغان با وجود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۱۲۱ روستا است که از این تعداد ۷۹ روستا بالای ۲۰ خانوار دارد. این شهرستان یکی از کانون های سالک در استان سمنان است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha