۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۴۵
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 84239632
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان با جدیت رصد شود

سنندج- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه دو سوم از سال تحصیلی جاری سپری شده و در نیمه پایانی فعالیت آمزوشی قرار داریم بنابراین لازم است وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان با جدیت رصد شود.

به گزارش ایرنا، رشید قربانی روز دوشنبه در نشست مجازی با مدیران مدارس استان اظهار داشت: با توجه به اینکه شرایط تحصیل امسال متفاوت‌تر از گذشته بوده و امکانات لازم برای تداوم فرایند یاددهی انجام شده است و لذا انتظار می‌رود برون داد و نتیجه این اقدامات مطلوب باشد.

وی افزود: درحال حاضر دو سوم از سال تحصیلی جاری سپری شده و به قولی در نیمه پایانی فعالیت قرار داریم، لذا لازم است مدیران و عوامل دست اندرکار، با تدبیر و درایت کنترل امور را در دست داشته و به ایفای نقش موثر خود بپردازند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد: انتظار می‌رود در این فرصت باقی مانده مدیران‌، معلمان و تمام دست اندرکاران، با تدبیر و مدیریت  توجه به وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان بویژه دانش آموزان لازم التوجه را در دستور کار قرار دهند تا در آینده دانش‌آموزی مجبور به ترک تحصیل و یا تکرار پایه نشود که در این صورت دانش آموزان متضرر خواهند شد.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش هزینه‌های زیادی برای تداوم تحصیل دانش‌آموزان صرف کرده است بنابراین باید ارزیابی‌های لازم انجام شود و اگر دانش‌آموزی عملکرد ضعیفی دارد مدیران با گفتمان حمایتی، مشاوره و مداخله‌ای، دانش آموز و خانواده‌های آنان را ترغیب کنند که خدمات لازم را دریافت کنند، حتی اگر لازم بود بدون محدودیت در زمان مناسب، دانش آموزان دارای عملکرد ضعیف تحت آموزش قرار گرفته و برای آنان کلاس جبرانی در اسفند و فروردین برگزار شود.

قربانی بر تداوم برگزاری کلاس‌های حضوری دانش‌آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی، کارگاه‌های هنرستانی و مدارس زیر ۵۰ نفر تاکید کرد و گفت: کلاس‌های حضوری و مجازی باید با جدیت پیگیری شده و اگر کلاس جبرانی و تقویتی هم لازم بود پیش‌بینی شود.

وی افزود: با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز، سیاست وزارت این نیست که یک بار اضافی برای دانش‌آموزان و معلمان ایجاد شود، اما در هر حال معلمان باید برای دانش‌آموزانی که ضعیف هستند برنامه جبرانی پیش‌بینی کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به تفاهم نامه منعقده و پتانسیل دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: مدارس می‌توانند از ظرفیت دانشجو معلمان به خصوص در راستای کمک به دانش‌آموزان ضعیف در جاهایی که لازم است استفاده کنند.

وی اضافه کرد: در مناطق شهری و روستایی که کلاس‌های حضوری تشکیل می‌شود، باید پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری رعایت شود و حفظ سلامت دانش آموزان و معلمان و مدیران و عوامل در اولویت قرار دارد.

استان کردستان ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰واحد آموزشی تحصیل می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha