بیمارستان‌های کرمانشاه در آماده‌باش هستند

کرمانشاه- ایرنا- سخنگوی ستاد مقابله با کرونا کرمانشاه اعلام کرد: بیمارستان‌های این استان به منظور مقابله با پیک چهارم بیماری کووید ۱۹ و نوع انگلیسی آن در آماده باش به سر می‌برند.

مسعود بهرام نژاد روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: براساس نظر کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و پیش بینی های وزارت بهداشت، استان کرمانشاه در اواخر اسفند ماه با پیک چهارم بیماری کرونا روبه رو خواهد شد.

وی با بیان اینکه در پیک سوم بیماری آمار بستری های مبتلا به کرونا به حدود هزار و ۳۰۰ نفر رسید، افزود: به نظر می رسد ما در پیک چهارم با مشکلات بیشتری نسبت به قبل رو به رو شویم و تعداد بیماران بستری ما نیز افزایش پیدا کند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا کرمانشاه توضیح داد: بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی، سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در استان را در حالت آماده باش قرار داده ایم تا در صورت به اوج رسیدن بیماری بتوانیم به خوبی آن را کنترل کنیم.

وی افزود: علاوه بر بیمارستان ها، نقاهتگاه هایی را با کمک ارگان های نظامی و دستگاه های اجرایی به منظور قرنطینه بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته ایم تا در صورت لزوم برای بستری و جداکردن بیماران مبتلا از جامعه مورد استفاده قرار گیرند.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا کرمانشاه افزود: همچنین بیمارستان های صحرایی دانشگاه علوم پزشکی، ارتش و سپاه نیز در حالت آماده باش هستند تا در صورتی که نیاز باشد در نقاط مختلف کشور برپا شوند.

بهرام نژاد، همچنین به احتمال شیوع ویروس کرونای انگلیسی در استان اشاره کرد و گفت: این ویروس اکنون در برخی از استان های کشور شیوع پیدا کرده و احتمال آلوده شدن کرمانشاه نیز بسیار است.

وی به ممنوعیت های اعمال شده برای کنترل بیماری کرونا در کرمانشاه اشاره کرد و افزود: براساس تصمیم ستاد استانی مدیریت کرونا با توجه به تهدیدات بهداشتی و شیوع واریانت جدید ویروس کرونا موسوم به کرونای انگلیسی در کشور عراق، پایانه‌های مرزی پرویزخان، خسروی، شوشمی، سومار و شیخ صله تا اطلاع بعدی به روی مسافران ورودی و خروجی مسدود می‌شود.

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار داشت: مسافران عراقی که اکنون داخل کشورمان هستند می توانند با مراجعه به مرز و با همراه داشتن تست کرونا از مرز خارج شوند.

بهرام نژاد گفت: ترانزیت و فعالیت تجاری همچون روال گذشته و با تدابیر بهداشتی در مرزها انجام می‌شود و رانندگان خودروهای ترانزیت با انجام آزمایش تشخیصی قطعی کرونا (رپید تست یا پی سی آر) تحت نظارت نیروهای بهداشتی مستقر در نقطه صفر مرزی و منفی شدن نتیجه آزمایش، می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مهمترین راهکار در حذف چرخه انتقال این ویروس دانست و با بیان اینکه اکنون رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم استان زیر ۵۰ درصد است، تاکید کرد: باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در همه شهرها به بالای ۸۵ درصد برسد تا شاهد اوج گیری کرونا در استان نباشیم.

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا به تصویب محدودیت‌های ۲۴ گانه کرونا در سطح کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: در این محدودیت ها فعالیت هیچ شغلی تعطیل نشده، اما باید پروتکل‌های ابلاغی به شکل جدی رعایت شود.

بهرام نژاد، از برگزاری مراسم عزا به عنوان یکی از عوامل شیوع بیماری نام برد و تصریح کرد برگزاری مراسم‌ ختم پرجمعیت به هیچ عنوان پسندیده نیست از این رو شهرداران باید مانع برگزاری این مراسم به ویژه در سطح آرامستان‌ها شوند.
او تاکید کرد برگزاری مراسم‌ فاتحه می‌تواند منجر به ابتلا به کرونا و مرگ تعدادی از شهروندان شود از این رو هیچ سهل انگاری در این زمینه پذیرفته شده نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، محدودیت‌های کرونایی از اوایل اسفند در استان کرمانشاه دوباره برقرار شده و این بار برای جلوگیری از پیک چهارم و ورود کرونای انگلیسی قرار است بخش هایی با محدودیت خدمات ارایه دهند. بازار روزها و میادین میوه و تره بار و دستفروشان از جمله جامعه هدف این دور از محدودیت‌ها است و استفاده از ماسک برای همه افراد ارایه دهنده و خدمت گیرنده الزامی شده است.

جانمایی و خط کشی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای غرفه ها و افراد عرضه کننده به فاصله حداقل ۹ مترمربع از یکدیگر،  استفاده از ظرفیت نیروهای داوطلب شامل بسیج و هلال احمر و نیروهای جهادی تحت عنوان مراقب سلامت ناظر بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اخذ گزارش عملکرد روزانه از آنها،  تعیین ظرفیت مساحت مکان روز بازار و محدودیت در فعالیت تعداد غرفه ها با در نظر گرفتن فاصله فیزیکی حداقل ۹ متر مربع از یکدیگر، برنامه ریزی برای ساماندهی و رعایت پروتکل های بهداشتی و اتخاذ تدابیر لازم به منظور جلوگیری از هرگونه تجمع و ازدحام و جلوگیری از فعالیت غرفه های نقض کننده پروتکل بهداشتی از دیگر محدودیت های اعمال شده در استان کرمانشاه است.

باتوجه به آمارها و شواهد عینی از بی توجهی بخشی از مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی، اسفندماه سختی پیش رو داریم که با رعایت توصیه‌های بهداشتی می توان این مرحله را نیز با کمترین خسارت و تلفات پشت سرگذاشت که این مهم نیازمند همراهی و همکاری همه آحاد مردم است.

اخبار مرتبط