به گزارش ایرنا ، مراسم تجلیل از ۲ هزار و ۳۰۴ خیر مدرسه ساز مازندران در محل استانداری با حضور میدانی احمد حسین زادگان استاندار و مسئولان آموزش و پرورش مازندران برگزار و طی آن از ۱۰ خیر مدرسه ساز به نمایندگی از بقیه با اهدای لوح قدردانی شد.
طبق اعلام مجمع نمایندگان خیرین مدرسه ساز مازندران ، اعضای این مجمع طی ۲۲ سال گذشته یعنی از سال ۱۳۷۷ تا کنون ۱۰۴ طرح مدرسه سازی در استان اجرا کردند که ۲۷ طرح آن با صد درصد تامین مالی خیرین همراه بوده است.
بنابر این گزارش ، خیرین مدرسه ساز مازندران در این مدت ۵۰۰ کلاس درس ساختند و به لحاظ تامین مالی هم مبلغ ۴۶۰ میلیارد تومان برای ساخت کلاس درس ، تجهیزات ، زمین و فضای ورزشی کمک و مشارکت در این امر داشتند.
طبق این گزارش ، در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز نیز خیرین استان ۴۰ میلیارد تومان تعهد ساخت فضای آموزشی را داشتند که تا کنون ۷۰ درصد آن محقق شده است.
همچنین خیرین مدرسه ساز مازندران امروز متعهد شدند تا با تامین منابع مالی ساخت ۵۳ کلاس درس را در قالب ۱۱طرح مدرسه سازی و یک سالن ورزشی دانش آموزی کلنگ زنی کنند.
از یتیمی تا ساخت ۱۶ مدرسه
ابوطالب باقری یکی از خیرین مدرسه ساز از روستای « گلبستان » شهرستان نکا که امروز با حضور استاندار مازندران مورد تجلیل قرار گرفت ، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اظهار این که در سن پنج سالگی پدرش را از دست داده بود و یتیم بزرگ شد ، گفت : در زندگیم با خدای خودم عهد کرده بودم که هر آنچه را که به من می دهد ، ۱۰ برابرش را برای بندگانش خرج خواهم کرد.
وی با اظهار این که انجام کار خیر لذتی دارد که تنها کسانی تا آن را انجام می دهند می توانند آن را درک کنند ، افزود : در طول ۸۰ سال زندگی که از خداوند گرفتم ، هنوز دست خود را پیش کسی دراز نکردم و با راه اندازی یک مغازه در دوران کودکی همچنان خیر و برکت در زندگی من و خانواده ام رواج دارد و طبق وعده ای که با خالق هستی بستم تا ۱۰ برابر برکتش هزینه برای دیگران بویژه در امر مدرسه سازی انجام می دهم.
این خیر مدرسه ساز به مشارکت در ساخت ، تامین زمین و تجهیزات آموزشی ۱۶ طرح در شهرستان نکا اشاره کرد و اظهار داشت : امروز استعدادهای درخشانی در مناطق مختلف کشور بویژه مناطق محروم هستند که نیاز به حمایت و کمک دارند. به نظرم مدرسه سازی و ایجاد فضای آموزشی مهم ترین کار برای توسعه پایدار کشور است.
مدرسه سازی به عشق پدر و مادر
محسن لاسمی یکی دیگر از خیرین مدرسه ساز از شهرستان بابل نیز با بیان این که ۲ مدرسه در روستای امین آباد کروکلا زادگاه پدرو مادر محرومش ساخته است ، گفت: دستگیری از مردم و کمک به محرومان وصیت پدرم بود و خدا را شکر می کنم توانستم لذت این کار خیر را بچشم.
وی با اظهار این که آگاهی و دانش موجب توسعه پایدار هر جامعه می شود ، افزود : تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش نیاز به امکانات و تجهیزات دارد و هرچقدر فضای آموزشی و امکانات آن بیشتر باشد ، تعلیم و تربیت در کشور شکوفاتر می شود.
لاسمی گفت : امروز دانش آموزان این مرز و بوم نیاز به حمایت جدی خیرین در امر فضاهای آموزشی پیشرفته دارند و خیرین می توانند با مشارکت خود در این بخش زمینه توسعه همه جانبه کشور را بیش از پیش فراهم کنند.
رونمایی از ۲ کتاب از زندگی نامه خیرین مدرسه ساز مازندران
همزمان با برگزاری جشنواره حیرین مدرسه ساز و تجلیل از آنان با حضور استاندار مازندران از ۲ کتاب زندگی و کارنامه خیر مدرسه ساز به نام های ابوطالب باقری و حاج مصطفی آشوری رونمایی شد.
مدیرکل نوسازی آموزش و پرورش مازندران در این مراسم اعلام کرد که بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش مقرر شد تا هر ساله با همکاری مجمع خیرین مدرسه ساز ۲ تا سه عنوان کتاب زندگی و کارنامه خیرین مدرسه ساز چاپ و در جشنواره سالانه رونمایی شود.
قربانعلی شیرزاد با بیان این که پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با ایجاد سازمان نوسازی مدارس در سال ٥٨ تا به امروز هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برای نوسازی فضای آموزشی و پرورشی استان سرمایه گذاری شد ، گفت : در این مدت سه هزار و ۱۰۰ پروژه آموزش و پرورشی ساخته شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ مجموعه کاملا دولتی و ۶۰۰ پروژه نیز به صورت مشارکتی انجام شد.
وی دستاورد دولت تدبیر و امید در حوزه مدرسه سازی مازندران را استثنایی دانست و افزود : حدود ١٢ درصد از مدارس ساخته شده پس از انقلاب مربوط به این دولت است.
شیرزاد اظهار داشت : از سال ٩٢ تا به امروز ٣٣١ پروژه نوسازی در مازندران به بهره برداری رسید که نتیجه آن اضافه شدن یکهزار و ٩٨٦ کلاس درس جدید و استاندارد به فضای آموزشی استان بوده است.
به گفته مدیرکل نوسازی مدارس مازندران برای این تعداد پروژه نوسازی ٣٧ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شد که حدود ٧٠ درصد آن از محل اعتبارات دولتی بود.
شیرزاد همچنین به پروژه های نوسازی سال جاری اشاره کرد و گفت : امسال ٣٦ پروژه شامل ٢٠٩ کلاس درس جدید در سطح استان افتتاح و تحویل آموزش و پرورش شد.
وی افزود : با این میزان پروژه ٣٥ هزار و ٢١٨ متر مربع به فضای آموزشی استان اضافه شد که یکهزار و ١٠٠ میلیارد ریال هزینه به همراه داشت
مازندران ۵۶۰ هزار دانش آموز دارد که در چهار هزار و ۸۰۰ مدرسه تحصیل می کنند. از این تعداد مدرسه استان حدود ۳۰ درصد آن فرسوده یا تخریبی هستند که باید نوسازی شوند.
نظر شما