به گزارش سهشنبه شب ایرنا، در پیام تسلیت سپاه پاسدارن آمده است: درگذشت جانکاه مبارز برجسته و شهیر لبنانی مرحوم "انیس نقاش" موجب اندوه و تاثر فراوان رهروان آرمان فلسطین و آزادی قدس شریف شد.
بیتردید مجاهدت ها و نقش آفرینی های سترگ آن مجاهد نستوه، متفکر و انقلابی لبنانی؛ در صحنه بیداری ملتهای مسلمان منطقه و جوشش روح مقاومت و ایستادگی بین رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی ضد صهیونیستی آشکار است، برای همیشه ماندگار و قطب نمای حرکت شیفتگان عزت،اقتدار و عظمت امت اسلامی خواهد بود.
پرواضح است که نام، یاد و کارنامه تابناک او که عمر پربرکت خود را از دوران جوانی تا هنگامه عروج آسمانی وقف دفاع از حق و حقیقت کرده بود و رسانهای برای طنین انداز کردن صدای مظلومان عالم محسوب میشد، از حافظه تاریخی ملت های مسلمان منطقه محو نشدنی است.
فقدان غمانگیز این متفکر و مجاهد خستگیناپذیر را به خانواده مکرم ، بازماندگان معزز و علاقهمندان استوار و ثابت قدم وی تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند نعیم و شکور برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای عموم سوگواران صبر و شکیبایی توأم با پاداش صابرین مسالت میکنیم.
به گزارش ایرنا، انیس نقاش از چهره های قدیمی و سرشناس مقاومت و تحلیلگر برجسته لبنانی و مبارز عرب روز گذشته (دوشنبه) در سن ۷۰ سالگی به علت ابتلا به ویروس کرونا در دمشق پایتخت سوریه درگذشت .
شبکه المیادین در خبری اعلام کرد که جسد انیس امروز سه شنبه از دمشق به بیروت منتقل و به خاک سپرده خواهد شد.
"انیس نقاش" مبارز لبنانی و عضو سابق جنبش فتح بود که بخش بزرگی از عمر خود را در راه مبارزه با رژیم صهیونیستی صرف کرد.
نقاش در سال ۱۹۶۸ به جنبش فتح پیوست و مسئول آموزش نیروهای این جنبش در اردوگاهی در جنوب لبنان را بر عهده داشت. او همچنین در تمامی سالهای مبارزه ارتباط قوی با حزبالله لبنان و شخص «شهید عماد مغنیه» داشت. به طوریکه در مصاحبهای گفته بود: « اگر کسی به من میگفت که همه جان و وجودم را برای یک ساعت از عمر او بدهم، این کار را برای کسی جز عماد نمیکردم.»
او همچنین در سالهای اقامت در دمشق، مرکز مطالعاتی امان را راه انداخت. بسیاری از کاربران عربی نوشتهاند که انیس نقاش تمامی عمر خود را برای آزادی فلسطین و مقاومت هزینه کرد. چه زمانی که در دوره جوانی در لبنان نیروهای فتح را آموزش میداد، چه زمانی که برای انقلاب اسلامی ایران دست به سلاح برد و چه زمانی که با اقامت در دمشق به فعالیت پژوهشی و رسانهای در راستای اهداف مقاومت مشغول شد.
او در سال ۱۹۸۰ به اتهام تلاش برای ترور بختیار آخرین نخست وزیر ایران قبل از پیروزی انقلاب به زندان افتاد. او پس از آزادی از زندان فرانسه در سال ۱۹۹۰ به تهران بازگشت و زندگی عادی اش را خارج از موطن اش از سر گرفت.اگر چه در سال های پس از آزادی بارها به لبنان و سوریه هم سفر کرد.
انیس نقاش در طول سال های گذشته به عنوان پیشگام رسانه ای در حوزه مقاومت فعال بود.
نظر شما