۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۸:۴۵
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 84246649
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۵ درصد از جمعیت سالمندان زنجانی تحت هیچ نوع حمایت مالی نیستند

زنجان - ایرنا - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان، شمار سالمندان شناسایی شده بدون پوشش حمایتی را ۲ هزار و ۳۲۵ نفر اعلام کرد و گفت: بر این اساس  ۱۵ تا ۲۰ درصد از جمعیت  ۱۱۰ هزار نفری سالمندان زنجانی تحت پوشش هیچ نوع حمایت مالی نیستند.

مسیح الله سلطانی شامگاه یکشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به اینکه اقدامات انجام گرفته در حوزه سالمندان افزود: تاکنون حدود ۱۰ درصد از گروه‌های هدف طی مدت سه ماه گذشته شناسایی شده اند و در این میان تعداد سالمندان استان بیش از آمار ارایه شده را شامل می شد و مربوط به سال گذشته و به تعداد ۱۱۵ هزار نفر بود که همپوشانی هایی در برخی بیمه ها داشتند.

وی اظهار داشت: به نظر می رسد با توجه به رایگان بودن پوشش بیمه ای از سوی اداره کل بیمه سلامت استان بیش از ۷۲ هزار نفر سالمند تحت پوشش این بیمه هستند و شمار سالمندان تحت پوشش خود دستگاههای اجرایی نیز حدود ۳۸ هزار نفر و انواع خدمات ارائه شده ۱۴۹ خدمت بوده است.

سلطانی، تعداد سالمندان بستری و سرپایی استان دارای تست مثبت کرونایی را ۱۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: تعداد ۲۲ نفر در نقاهتگاه قرنطینه شده اند و شمار افراد قرنطینه معکوس در منزل نیز ۲۵ هزارو ۴۴۸ نفر است.

وی با اشار به ارائه خدمات الکترونیکی از سوی ۱۲ دستگاه اجرایی حوزه سالمندان نیز گفت: در این راستا ۲۷۰ نوع خدمات الکترونیکی به ۸۵ هزار سالمند و انواع خدمت غیرحضوری به تعداد حدود ۳۲۲ مورد به سالمندان ارائه می شود.

این مسوول شمار دریافت کنندگان خدمات غیرحضوری سالمندان این استان را ۷۱ هزار نفر عنوان کرد و گفت: شمار سالمندان که خدمات دارویی و دستگاه اکسیژن دار دریافت کرده اند ۶ هزار و ۳۲۶ نفر و ۴۶ هزار و ۹۲۶ سالمند نیز بسته حمایت مالی گرفته اند.

وی اظهار داشت: بر این اساس در حوزه آموزش و اطلاع رسانی نیز ۶۹ ساعت برنامه های مختلف از سوی رسانه استانی تولید و پخش شده و بیش از ۲۰۰ هزار پیامک آموزشی نیز توسط دستگاه های اجرایی به سالمندان ارسال شده است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان ارائه کمک های بلاعوض، بسته های معیشتی، انجام مراقبت های بهداشتی، ویزیت در منزل، مناسب سازی محیط سالمندی، تهیه دارو و تحویل در محل، ارائه خدمات مشاوره ور روانشناسی توسط مددکاران اجتماعی، بهره گیری از ظرفیت مجازی، ارسال ۲۰۰ هزار پیام آموزشی و تاکید بر عدم خروج از منزل، راه اندازی تلفن گویا و روش های الکترونیک برای دریافت دیدگاهها و پرداخت کمک های معیشتی از جمله اقدامات در حوزه سالمندان بوده است.

وی، با اشاره به ارائه ۴۱۶ نوع خدمات حضوری و غیرحضوری به سالمندان گفت: ۷۰ درصد خدمات  غیرحضوری ارائه شده که کار بسیار ارزشمندی است و استفاده از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد، خیریه ها و گروههای جهادی در ارائه خدمات به سالمندان و تدوین برنامه عملیاتی اجرایی از دیگر کارهای اثر بخش بوده است.

به گفته وی، ستاد سالمندان طی سه ماه گذشته ستاد سالمندان استانی، شهرستانی و کمیته های پنج گانه در مجموع ۸۴ جلسه ۳۵۲ مصوبه را برگزار کرده که بیش از ۸۰ درصد مصوبات اجرایی شده است.

این مسوول خاطرنشان کرد: در حوزه امور سالمندان ۱۷ دستگاه اجرایی متولی ساماندهی مسائل و مشکلات سالمندان هستند که در این زمینه ۱۲ دستگاه گزارش های مربوطه خود را ارائه کرده اند اما پنج دستگاه دیگر باقیمانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha