صدها سیاستمدار اروپایی خواستار پایان اشغال کرانه باختری شدند

تهران – ایرنا – بیش از ۴۰۰ سیاستمدار برجسته و قانونگذار اروپایی روز دوشنبه خواستار توقف شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و ادامه اشغال این سرزمین فلسطینی شدند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری فرانسه، ۴۴۲ عضو نهادهای قانونگذاری اروپایی در نامه ای، از سران و وزیران امور خارجه کشورهایشان و جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستند که از دوره زمامداری جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به عنوان فرصتی برای متوقف کردن انضمام بالفعل کرانه باختری به خاک اسرائیل (فلسطین اشغالی) استفاده شود.

این سیاستمداران اروپایی در مجالس ملی یا سنای کشورهای اروپایی یا پارلمان اروپا عضویت دارند.

دراین نامه، دولت بایدن به عنوان فرصتی برای تصحیح مسیر دیپلماسی در خاورمیانه دانسته شده، در حالی که دولت پیشین ایالات متحده در دوره دونالد ترامپ، بیش از هر زمانی دیگری صلح و آرامش را از این منطقه دچار درگیری، دور کرده بود.

ترامپ با به رسمیت شناختن بیت المقدس اشغالی به عنوان پایتخت تقسیم شده اسرائیل و انتقال سفارتخانه آمریکا به این شهر، آتش خشم فلسطینیان و مسلمانان را به جوش آورد.

وزارت امور خارجه آمریکا در دوره ریاست مایک پمپئو نیز اعلان کرد که از این پس، آبادی های صهیونیست نشین کرانه باختری را غیرقانونی نمی داند.

همچنین ۴۲ قانونگذار انگلیس در اوایل اسفند ماه با ارائه لایحه‌ای به مجلس عوام این کشور، سیاست‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را به باد انتقاد گرفته و خواستار منع همکاری‌های بازرگانی برای پیشبرد پروژه توسعه شهرک سازی‌ در کرانه باختری شدند.

قانون گذاران انگلیسی با اشاره به بی خانمانی فقط در سال گذشته (۲۰۲۰) ۸۰۰ فلسطینی در کرانه باختری، از دولت خواسته‌اند تا بلافاصله تمام همکاری‌های تجاری با رژیم صهیونیستی را در پروژه تخریب و شهرک‌سازی در کرانه باختری را متوقف کند و مانع ارسال تجهیزات شرکت‌های انگلیسی به این منطقه شود.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در اراضی فلسطینی به تازگی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از آغاز سال جدید میلادی تاکنون ۱۷۸ ساختمان مسکونی فلسطینیان را در کرانه باختری تخریب یا دستور تخریب آن را صادر کرده است.

این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد در گزارش خود آورده است: تخریب و مصادره منازل مسکونی فلسطینیان به دست رژیم اسراییل منجر به آوارگی ۲۵۹ نفر از جمله ۱۴۰ کودک شده است.

احداث واحدهای جدید شهرک‌سازی نقض آشکار قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد است. این قطعنامه که ۲۳ دسامبر ۲۰۱۶ (۳دی ۹۵) با رای مثبت ۱۴ عضو و تنها رای ممتنع آمریکا به تصویب رسید، ضمن غیرقانونی خواندن شهرک‌سازی در خاک فلسطین، از رژیم صهیونیستی می‌خواهد که عملیات شهرک‌سازی را متوقف کند.

اخبار مرتبط