برهان صلواتی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال این استان از محل اجرای طرح پیاده سازی الگوی مشاغل خانگی ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی سهم داشت که تا کنون ۵۸ درصد آن شامل ۲۳۱ نفر جذب شده است.
وی اضافه کرد: امسال برای ایجاد این فرصتهای شغلی در این استان ۶۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده که تا کنون ۶۰ درصد این میزان شامل ۳۶ میلیارد ریال به ۲۳۱ متقاضی پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان افزود: متقاضیان مشاغل خانگی این استان میتوانند در ۳۰۳ رشته مختلف در سایت ثبت نام کرده و ضمن فراگیری رایگان آموزشهای موردنیاز، به بازار کار متصل شوند.
وی یادارآور شد: بازار محوری تسهیلات اشتغالزایی منجر به ایجاد اشتغال های پایدار و واقعی می شود و در این راستا طرحها باید مبتنی بر بازار محوری باشد تا منجر به ایجاد اشتغال های واقعی و پایدار در جامعه شود.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرح های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طراحی و به تصویب رسید.
به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعهای، واسطه ای و تسهیلگر مکلف به شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی شد.
جهاد دانشگاهی با استفاده از شبکه کارشناسان، مشاوران و تسهیلگران خود در سراسر کشور در نظر دارد با بهره مندی از ظرفیت های تمامی سازمان های دولتی و غیر دولتی بویژه بخش خصوصی، حلقههای مفقوده و خلا طرحهای مشابه قبلی را شناسایی و نقش و جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور را توسعه دهد.
نظر شما