۱۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۳۷
کد خبرنگار: 987
کد خبر: 84248680
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۰ طرح گردشگری با محوریت جاذبه‌های آبی در کشور به بهره‌‍‌برداری می‌رسد

اصفهان - ایرنا - مدیر کل دفتر بررسی‌های اقتصادی، تعرفه و خصوصی سازی شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: ۳۰ طرح گردشگری با محوریت جاذبه‌های آبی در کشور و با هدف استفاده بیشتر از تاسیسات و پهنه‌های آبی تا پایان فعالیت دولت دوازدهم به بهره‌‍‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایرنا، سید محمد آهویی روز سه شنبه در سومین همایش " گردشگری محور توسعه استان اصفهان با محوریت گردشگری آبی " که به صورت حضوری و مجازی  در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد میزان سرمایه گذاری این طرح‌ها را بالغ بر یک هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: افتتاح این طرح‌ها  ۲ هزار و ۹۰۰ نفر اشتغال مستقیم و ۱۰ هزار نفر اشتغال غیر مستقیم را به دنبال خواهد داشت.

مدیر کل دفتر بررسی‌های اقتصادی، تعرفه و خصوصی سازی شرکت مدیریت منابع آب ایران اضافه کرد: در کشور ۱۱۰ موقعیت و ظرفیت برای ایجاد بسترهای گردشگری آبی وجود دارد که از این تعداد ۵۸ ظرفیت اولیه شناسایی شده است و برای آنها متقاضی سرمایه‌گذاری و بهره برداری داشته‌ایم.

آهویی با بیان اینکه در این ارتباط درگاه تخصصی گردشگری آبی کشور راه اندازی شده است اظهار داشت: در این درگاه اطلاعات مناسبی برای سرمایه گذاران از یک‌سو و کاربران از سوی دیگر مهیا شده و اطلاع رسانی و معرفی ظرفیت‌ها در کشور به خوبی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اهمیت تبلیغات در فضای مجازی تصریح کرد: بر همین اساس درگاه تخصصی گردشگری آبی در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز فعال و راه اندازی شده است تا بتوانیم از این بستر پرمخاطب استفاده بهره‌مند شویم.

مدیر کل دفتر بررسی‌های اقتصادی شرکت مدیریت منابع آب ایران درباره چالش‌ها و موانع موجود در گردشگری آبی خاطرنشان کرد: بازدهی پایین و محدودیت‌های فعالیت و موانع استقرار محدوده‌های آبی از جمله مشکلات این بخش به شمار می‌رود و از سوی دیگر ریسک بالا و بالا رفتن نرخ ارز و هزینه‌ها سبب ایجاد مشکلاتی در این بخش می‌شود.

آهویی گفت: هزینه‌های بالا در مطالعات تفصیلی این گونه طرح‌ها به عنوان چالشی دیگر است که باید برای آنها فکری کرد.

به گفته مدیر کل دفتر بررسی‌های اقتصادی، تعرفه و خصوصی سازی شرکت مدیریت منابع آب ایران، وجود ضوابط متعدد کمی و کیفی و حراست در تاسیسات تامین و انتقال آب از جمله دیگر چالش‌های این بخش است که باید با برنامه ریزی و تدبیر برای رفع آنها کوشید.

سومین همایش سالانه گردشگری محور توسعه پایدار استان اصفهان با محوریت گردشگری و جاذبه‌های آبی به صورت حضوری و مجازی با حضور مسوولان شرکت آب منطقه‌ای، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری، اتاق بازرگانی و دانشگاه صنعتی اصفهان به میزبانی اتاق بازرگانی این شهر برگزار شد.

بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در محیط های پیرامونی پهنه های آبی از جمله سدها، جاذبه های تاریخی آبی استان، قابلیت‌های گردشگری در جوار پهنه ها و تاسیسات آبی از جمله محورهای این همایش بود.

در بیانیه پایانی این همایش مقرر شد که همایش آتی در سال آینده به صورت بین‌المللی برگزار شود تا از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها، نتایج و تحقیقات کشورهای دیگر نیز استفاده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha