به گزارش روز چهارشنبه معاوت علمی وفناوری ریاست جمهوری، دانا خواجوی مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: اپلیکیشنهای عمومی بسیاری در حوزه کتابخوانی عرضه شده است که بیشتر نشر کتابهای عمومی و افزایش سرانه مطالعه را به عنوان هدف خود قرار دادهاند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: با توجه به مطالعات صورت گرفته در این واحد دانشبنیان، سامانه یادگیری الکترونیک موسوم به بوکت تاسیس شد که در بستر متفاوتی فعالیت میکند.
وی ادامه داد: در سامانههای دیگر ممکن است کتاب در فرمتهایی مانند پی دی اف، عرضه شود، این مسئله ممکن است باعث شود برخی سودجویان مالکیت معنوی اثر را رعایت نکنند، به همین دلیل برخی ناشران در باره انتشار الکترونیکی کتابهای خود تردید دارند.
خواجوی تصریح کرد: در این سامانه، کتابهای درسی و دانشگاهی عرضه شده است و از طریق ارائه کتابها تحت فرمت BKT کاربر امکان دانلود مطلب را ندارد. با این همه کاربران میتوانند مطلب را به صورت تحت وب مطالعه و از نکات موردنظرشان یادداشت برداری کنند.
وی در باره دیگر ویژگیهای فنی این سامانه گفت: کاربران همچنین میتوانند با دیگر مخاطبان سایت در مورد کتب مورد مطالعه، گفتگو کنند و نظرات خود را به اشتراک بگذارند. به غیر از کتب دانشگاهی و درسی، مقالات علمی نیز در این پایگاه داده در دسترس قرار داده شده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با تاکید بر حفظ کامل حقوق مولف، اظهار داشت: هدف ما در این مجموعه تسهیل فرایند یادگیری با استفاده از نوآوری است. خوشبختانه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری با معرفی این شرکت به نهادهای مانند وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی زمینه همکاری بیشتر با نهادهای آموزشی کشور را فراهم کرد.
وی بیان کرد: بر این اساس در حال همکاری با نهادهای مانند دانشگاه علامه طباطبایی، مرکز نشر وزارت علوم، دانشگاه شیراز و بیش از ۱۰ واحد آموزشی و اجرایی دیگر هستیم. محتوای مورد نظر و منتشر شده توسط این نهادها از طریق سامانه بوکت در دسترس مخاطبان و دانشجویان آنها قرار میگیرد.
نظر شما