شورای هماهنگی ارایه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان کردستان برتر کشور شد

سنندج - ایرنا - مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گفت: شورای هماهنگی ارایه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان استان، به دلیل برنامه‌ریزی منسجم در راستای ارتقای خدمات بهداشتی به جامعه کار و تولید استان، براساس ارزیابی شورای مرکزی هماهنگی خدمات بهداشتی کشور به عنوان شورای برتر ملی انتخاب شد.

به گزارش ایرنا، آرزو فلاحی روز جمعه  در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار داشت:  مراسم تجلیل از شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان برتر ملی، خانه های بهداشت کارگری برتر، کارفرمایان برگزیده سلامت محور و مسوولیت پذیر اجتماعی به ریاست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور مدیران کل کار سراسر کشور، تشکلات کارگری و کارفرمایی، مدیر درمان تأمین اجتماعی کشور، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به صورت ویدئو کنفرانس و به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شد.

آروز فلاحی افزود: در این مراسم از فعالیت‌ شورای هماهنگی استان  و کارشناسان  به عنوان شورای برتر کشوری تجلیل و خانه بهداشت کارگری معدن زرکوه قروه به عنوان خانه بهداشت برتر و شرکت‌های سقزسازی ون و تراکتورسازی نیز به عنوان کارفرمایان حامی سلامت انتخاب  شدند.

وی اضافه کرد: شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان استان در ۲ سطح مدیران باحضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون امور بهداشتی دانشگاه و مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان و سطح کارشناسی متشکل از کارشناسان بهداشت حرفه ای معاونت امور بهداشتی دانشگاه، کارشناسان امور اجتماعی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارشناسان درمان تأمین اجتماعی، وظیفه راه اندازی و نظارت بر خانه‌های بهداشت کارگری در کارگاهها و کارخانجات را بر عهده دارند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در ۲ سال اخیر با راه اندازی خانه‌های بهداشت کارگری جدید، و با وجود تعطیلی و تعدیل برخی از کارگاه‌ها با ارتقای ۳۱درصدی شاخص پوششی ، ۷۸درصد کارگاه ها و کارخانجات استان دارای خانه بهداشت کارگری فعال شده‌اند.

فلاحی افزود:هدف از تاسیس خانه های بهداشت کارگری تامین سلامت کارگران، ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتارهای مناسب بهداشتی در بین کارگران و سالم سازی محیط کار در کارگاه های تولیدی، صنعتی و خدماتی و معادن است.

 بر اساس اصل ۲۹ قانون اساسی، برخورداری از سلامت، حق همگانی است، ماده ۱۴۷ قانون کار جمهوری اسلامی ایران، دولت را مکلف به ارائه خدمات بهداشتی به کارگران کرده است، از این رو از سال ۱۳۶۶ برنامه مشترک ارائه مراقبت های اولیه بهداشتی به بیمه شدگان با همکاری مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهداشتی اجرا می شود.

کارفرمایان واحدهای تولیدی و صنعتی با ۵۰ نفر نیروی کار و بیشتر مکلف به ایجاد خانه های بهداشت کارگری هستند که از ۲ سال گذشته تاکنون تعداد این خانه‌ها در استان از ۲۱ مورد به ۵۴ خانه رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha