علیمحمد محمدی روز یکشنبه به مناسبت هفته منابع طبیعی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای این طرحها بیش از ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی، ملی و صندوق توسعه ملی هزینه شده است.
به گفته وی،هماکنون ۲ هزار و ۹۰۰ سازه گابیونی، خاکی و سنگی و ملاتی در استان احداث شده که ۳۰درصد این طرحها در سه ساله اخیر بوده است.
محمدی از اختصاص بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به اجرای طرحهای آبخیزداری استان خبر داد و گفت: اجرای طرحهای آبخیزداری با تخصیص اعتبارات از محل صندوق توسعه ملی رشد چشمگیر داشته است.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: طرحهای آبخیزداری در قالب عملیاتهای مکانیکی، بیومکانیکی و بیولوژیک به منظور کاهش زیانهای سیل، تقویت سفرههای زیرزمینی و توسعه پایدار دشتها، جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش زمان تمرکز بندهای سنگی و ملاتی، کنترل رسوب، کاهش دبی و تغذیه آبخوانها با اولویت در دشتها و مناطق بحرانی، توسعه و تقویت پوشش گیاهی و کنترل هرز آبها، افزایش آب رودخانه و چشمه تاثیرگذار است.
به گفته وی، امسال ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به بخش آبخیزداری استان برای اجرای ۷۶ هزار مترمکعب عملیات خاکی، سنگی و ملاتی در ۳۳ حوضه آبخیز اختصاص داده شده است.
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری یک میلیون و ۶۴۰ هزار و ۳۴۶ هکتار مساحت دارد و شامل سه حوضه کارون، دز و زایندهرود است که حوضه کارون و دز ۸۸ درصد مساحت استان و حوضه زاینده رود ۹ درصد مساحت استان را تشکیل می دهد.
۱۴ تا ۲۲ اسفندماه به عنوان هفته منابع طبیعی نامگذاری شده است.
نظر شما