مجید پاتو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح در تابستان امسال آغاز شده است، افزود: این طرح تاکنون از مجموع ۱۹۷ هزار هکتار از اراضی ملی این شهرستان در سطح ۱۹۶ هزار هکتار اجرا و ضمن تثبیت مالکیت نقشه کاداستر برای آن تهیه شده است.
وی اضافه کرد: شهرستان مهاباد با این سطح از اجرای طرح حدنگاری در اراضی ملی پیشتاز اجرای این طرح در آذربایجان غربی است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهاباد اظهار داشت: اسناد تک برگ کاداستر شده دارای مختصات مکان مبنا بوده و موقعیت اراضی ملی و جداسازی آن از اراضی مستثنیات اشخاص را با حدود معین و مشخص تفکیک میکند.
پاتو، با بیان اینکه طرح کاداستر یکی از موارد طرح "۹ در ۹۹" است که در این شهرستان با موفقیت اجرا شده است، افزود: با اتمام این طرح مهم، کل اطلاعات مکانی و توصیفی زمینهای کشاورزی در دسترس مسوولان و برنامهریزان بخش منابع طبیعی و بهره برداران قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در قالب طرح " ۹ در ۹۹" همچنین امسال ۲۹ هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی این شهرستان نیز شناسایی و در سطح ۱۵ هزار هکتار از آن طرح مرتعداری اجرا شده است.
پاتو افزود: با ابلاغ دستورالعمل اجرای کاداستر اراضی ملی و دولتی در اواسط سال ۱۳۹۴، اصلاح نقشههای سنواتی، تفکیک انفال و تبدیل اسناد دفترچهای به اسناد تک برگی به عنوان اولویت کاری در کنار وظایف اصلی در دستور کار اداره منابع طبیعی و آبخیزداری قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: براین اساس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، آییننامهها و دستورالعملها و قوانین مرتبط در پنج محور شناسایی و تشخیص، انتشار آگهی، تعیین تکلیف اراضی اختلافی و قطعیت قانونی، اصلاح و بازنگری و پیگیری صدور و اخذ اسناد مالکیت را انجام میدهد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهاباد از مردم طبیعتدوست، همیاران طبیعت، دهیاران، شوراهای اسلامی شهر و روستا خواست تا برای مشارکت در حفاظت از منابع طبیعی، گزارشهای خود را مبنی بر تخریب، تصرف و قطع غیرمجاز درختان، به شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا طرح " ۹ در ۹۹ " شامل فعالیت های جهشی ۹ گانه از جمله اجرای طرح کاداستر اراضی ملی، ارتقای پوشش حفاظتی، مدیدیت و بهره برداری از مراتع، تعیین تکلیف مدیریت بوستان های جنگلی، توسعه زراعت چوب و ساماندهی بهره برداری محصولات فرعی جنگلی و مرتعی، اخذ حقوق دولتی، توسعه دولت الکترونیک و توسعه و تقویت صندوق های منابع طبیعی است.
در مهاباد بیش از ۱۹۷ هزار هکتار مرتع وجود دارد که ۵۰ هزار هکتار آن مراتع درجه یک با پوشش مناسب، ۷۰ هزار هکتار مراتع درجه ۲ با پوشش متوسط و بقیه مراتع درجه سه با پوشش ضعیف است، در این شهرستان بیش از هزار هکتار جنگل در منطقه "کاولان و کوران"، ۱۰۰ هکتار جنگلهای مصنوعی و ۸۸ هکتار را ذخیرهگاه جنگلی وجود دارد.
مهاباد در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما