به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی استانداری گلستان، هادی حق شناس در نشست استانی کارگروه ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: کشتارگاه و مرغداریهای گلستان می توانند تا شنبه ۲۳ اسفند نسبت به دریافت مجوز عرضه گوشت مرغ گرم با قیمت مصوب اقدام کنند.
وی ادامه داد: همچنین رستورانها نیز با همکاری اتحادیه مرغداران استان می توانند نسبت به دریافت مستقیم گوشت مرغ اقدام کنند تا از تشکیل صف در مقابل مرغ فروشی ها کاسته شود.
بهمن ماه امسال ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی برای پرورش مرغ گوشتی در مرغداری های استان انجام شده است.
گلستان هزار و ۹ واحد مرغداری با ظرفیت اسمی جوجهریزی ۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه در هر دوره پرورش ۴۵ روزه دارد.
مرغ تولیدی گلستان در تامین نیاز کشور نقش ویژه دارد بهطوریکه قبل از شیوع کرونا روزانه به طور متوسط ۷۰۰ تن مرغ در استان کشتار شده و بیش از ۶۰۰ تن آن روانه استان های دیگر می شد.
گلستان استان معین تهران در تامین روزانه گوشت مرغ مصرفی ساکنان آن است.
علاوه بر پرورش ماکیان، ۱۴ کشتارگاه صنعتی طیور در گلستان با ظرفیت اسمی ذبح ۴۴ هزار قطعه مرغ زنده در ساعت فعال است.
نظر شما