به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، محمد مخبر روز سه شنبه در مراسم گشایش بیمارستان سیار احسان در مصلی تهران افزود: امید است کسی به این بیماری مبتلا نشود، اما باید خدمات مناسب در اختیار این بیماران قرار گیرد.
وی، اتمام ساخت نزدیک به ۱۲ بیمارستان نیمه کاره، راه اندازی مرکزی مانند تله مدسین و کاشت حلزون را از جمله فعالیت های این ستاد در حوزه بهداشت اعلام کرد.
مردم در بهار ۱۴۰۰ در حوزه واکسن کرونا به آرامش می رسند
مخبر اظهار امیدواری کرد که مردم بعد از بهار سال آینده در حوزه واکسن کرونا به آرامش دست خواهند یافت.
وی ادامه داد: در ساخت واکسن کارهای خوبی در کشور در حال انجام است و با توجه به فعالیت های مجموعه هایی از جمله ستاد اجرایی، انستیتو پاستور، موسسه رازی و وزارت دفاع به نقطه ای خواهیم رسید که علاوه بر تامین واکسن داخلی، کل منطقه هم از ایران واکسن مورد نیاز خود را تامین خواهند کرد.
مخبر درباره فعالیت های این ستاد در حوزه واکسن نیز گفت: مردم ظرف یک ماه آینده خبرهای بسیار خوب و امیدوار کننده ای در این زمینه خواهند شنید.
وی افزود: واردات ۱۰۰ هزار، ۲۰۰ هزار، یک میلیون و حتی ۵ میلیون دوز واکسن کرونا در شان نظام نیست و با پشتوانه تولیدات داخل می توان این موضوع را به سامان رساند.
همراهی جهادی ستاد اجرایی فرمان امام با وزارت بهداشت
قاسم جانبابایی معاون درمان وزارت بهداشت و درمان نیز در این مراسم گفت: از لحظه آغاز شیوع کرونا در کشور، با همراهی جهادی رییس و مجموعه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، هیچ وقت در وزارت بهداشت احساس تنهایی نکردیم.
وی افزود: در هر زمینهای کشور به مشکل خورد، ستاد بلافاصله ورود کرد و کمبودها را چه در زمینه ماسک و کیت تشخیص و تجهیزات پزشکی و تلهمدیسین و چه در زمینه واکسن کرونا برطرف کرد و همیشه در همه زمینهها پیشتاز بود.
معاون درمان وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: کشور ما با توجه به بحرانها و بلایای طبیعی متعدد به امکانات سیاری مانند این بیمارستان بزرگ، به شدت نیاز داشت. در وزارت بهداشت دنبال وارد کردن مشابه این بیمارستان بودیم، اما ستاد اجرایی این خدمت بزرگ را هم به جامعه پزشکی انجام داد که حقا باید از این خدمت افتخارآمیز قدردانی کنم.
وی درباره خدمات ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حوزه زوج های نابارور گفت: افرایش میزان زوج های نابارور برای رشد جمعیت یک تهدید جدی است.
جان بابایی ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به درستی می خواهد وارد این حوزه شود و با این کار می توان دسترسی این زوج ها ا به خدمات ناباروری به نحو مطلوب تری فراهم کرد.
وی تصریح کرد: باید از ظرفیت جوانان استفاده کنیم. شاید بزرگ ترین ویژگی این ستاد، استفاده از جوانان است و به عبارتی این موضوع بزرگ ترین دستاورد این مجموعه است .
معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: در یک سال اخیر کارهای بزرگی در کشور صورت گرفته است که همه اینها را جوانان این مرز و بوم انجام دادند. این موضوع نشان می دهد جوانان ما می توانند در حوزه تجهیزات پزشکی هم موفق باشند.
وی با طرح این سوال که چرا هنوز لوازم مصرفی در حوزه پزشکی وارد می شود، در صورتی که جوانان ما می توانند آنها را بسازند، گفت: دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان می توانند خیلی از وسایل و لوازمی را که ارزبری دارند، تولید کنند.
جان بابایی ادامه داد: باید موانع در این زمینه برداشته شود تا این محصولات در داخل تولید شود؛ حتی اگر قیمت های آنان با مشابه خارجی برابر باشد.
در حاشیه این مراسم اهدای یک میلیون بسته معیشتی در مناطق محروم با اولویت آسیبدیدگان کرونا ، ۳۰ هزار قطعه پوشاک درمناطق زلزلهزده و توزیع مکمل غذایی برای ۱۰ هزار مادر باردار در نقاط کمبرخوردار کشور توسط بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی آغاز شد.
نظر شما