علی مصطفوی روز سهشنبه در آیین تجلیل از تسهیلگران نمونه طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی، با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی و زندگی پیروان اقوام و ادیان مختلف در استان اظهار داشت: فرهنگهای متفاوت در آذربایجان غربی شرایط خاص خودش را دارد
وی با قدردانی از تلاش تسهیلگران اجتماعی در اجرای این طرح در جوامع محلی اظهار داشت: تسهیلگران فعال در این طرح در شرایط کرونایی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و ایثارگرانه این طرح را اجرا کردند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: بدون شک اجرای طرح "توان" در جوامع محلی در مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر شهر و روستاها در کاهش معضلات و آسیب های اجتماعی نقش مهمی خواهد داشت.
مصطفوی، به آغاز ثبت نام کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر از فردا به مدت یک هفته اشاره کرد و اظهار داشت: تمامی صاحب نظران، فعالان سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و بویژه بانوان جهت ثبت نام و حضور در این انتخابات پیش قدم شوند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: این طرح در راستای اجرای ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه و تحقق بند ۱۲ این قانون نقش مهمی در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خواهد داشت.
"پریسا علیلو" ، هدف از اجرای این طرح را ارتقای آگاهی سطح سلامت روانی و جسمانی و اجتماعی زنان و خانواده ها و افزایش تاب آوری اجتماعی خانواده ها در مقابل آسیب های اجتماعی و توسعه مشارکت در امور شهری و ارتقای فرهنگ شهرنشینی و کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.
وی با اشاره به اجرای طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر ۱۲ شهرستان استان اظهار داشت: در گام اول این طرح تسهیلگران تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی را آموزش دیدند و در گام دوم با ورود این تسهیلگران به جامعه به توان افزایی گروه های هدف و ارتقا تاب آوری اجتماعی پرداختند.
علیلو گفت: در اجرای این طرح ۶۰۰ نفر از اعضای جوامع محلی ساکن در ۲۵ محله کم برخوردار به مدت ۶۰ ساعت آموزش های لازم را فرا گرفتند.
به گزارش ایرنا، در پایان این مراسم از تسهیلگران نمونه این طرح تجلیل شد.
نظر شما