برگزیدگان دومین مسابقه ملی دامپزشکی «دام تاپ ۲» در شهرکرد معرفی شدند

شهرکرد- ایرنا - دومین مسابقه ملی دامپزشکی با عنوان «دام تاپ ۲» روز چهارشنبه در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد و سه ایده برتر این مسابقه انتخاب و معرفی شدند.

مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست سازمان نظام دامپزشکی ایران روز چهارشنبه در ارتباطی ویدیوئی با مسابقه ملی دامپزشکی در شهرکرد با اشاره به دستاوردهای پژوهشگران و محققان جوان کشور در علوم مختلف گفت: امروز ایران در جمع ۱۰ کشور برتر تولیدکننده واکسن کرونا قرار گرفته است و سه واکسن در سه نهاد مختلف در کشور مراحل تولید و آزمایش را سپری می‌کند و این افتخاری است که به پشتوانه اتکا به نیروی جوان حاصل شده است.

محمدحسین انصاری‌فرد افزود: در حوزه اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم‌ها نیز نسل جوان توانسته است با قطب نمای افراد با تجربه پا به میدان بگذارد و اگر امروز، قدرت‌های بزرگ دنیا به دنبال مذاکره با ایران هستند به دلیل آن است که جوانان کشور مؤلفه‌های قدرت را در بخش‌های علمی، فنی و تکنولوژی ایجاد کرده‌اند.

وی حرکت در مسیر علم و به‌کارگیری انرژی و خلاقیت جوانان تحصیل‌کرده و محقق را برای توسعه همه‌جانبه کشور ضروری دانست و تصریح کرد: برای پیشرفت در هر حوزه‌ای تنها علاقه و انگیزه و حتی تسلط بر دانش کافی نیست و به ابزار و عوامل پشتیبانی و مالی نیاز است چرا که در این بخش است که نشاط و امید برای ادامه کار تقویت می‌شود.

انصاری‌فرد، جایگاه ایران در بحث برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه و صنعت را نامطلوب خواند و گفت: باید برای پر کردن فاصله ایجادشده میان دانش و مهارت برنامه‌ریزی شود و سازمان نظام دامپزشکی توانسته است با برقراری ارتباط میان بخش‌های خصوصی، دولتی و علمی تا حدودی این نقص را جبران کند.

وی به هدایت ایده‌های و طرح‌های جدید حوزه دامپزشکی برای رفع نیازهای کشور نیز اشاره کرد و یادآور شد: باید ارتباط میان علم و فناوری در دامپزشکی تقویت شود تا با بهره‌گیری از علوم جدید و استفاده از تجهیزات پیشرفته و همچنین ساخت اندام مصنوعی حیوانات، فرصت‌های جدیدی در دامپزشکی کشور شکل گیرد و  امروزه دیگر تلف شدن دام و نبود راهکار برای حفظ سلامت جانوران پذیرفتی نیست.

مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست سازمان نظام دامپزشکی ایران یادآور شد: این سازمان به‌عنوان یک رابط میان حرفه و صنعت این آمادگی را دارد که با معرفی ایده پردازان به بخش خصوصی زمینه حمایت از آنان را فراهم کند.

رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز در ادامه مرحله پایانی دومین مسابقه ملی دامپزشکی گفت: ۶۰ ایده‌ در پنج محور تغذیه اقتصادی و بهره‌وری بالا، مدیریت و کسب‌وکار دیجیتال در دامپزشکی، داور درمانی و درمان‌های بومی در دامپزشکی، چالش‌ها و راهکارهای موجود در قوانین حاکم بر دامپزشکی و مکانیزاسیون هوشمند سازی سیستم‌های پرورش دام و آبزیان به دبیرخانه این مسابقه ارسال شد.

احمد حقانی افزود: از میان ایده‌های دریافت شده ۱۲ ایده به مرحله پایانی راه یافت که پس از ارائه ایده‌ها از طرف ایده پردازان، سه طرح و ایده بنا به نظر داوران و تماشاگران به‌عنوان ایده‌های برتر معرفی و انتخاب شدند.

 وی یادآور شد: در دومین مسابقه ملی ایده‌شو دامپزشکی، ایده اسماعیل قنبری با عنوان «قلاده ضد کک و کنه» از دانشگاه اصفهان توانست عنوان نخست را به خود اختصاص دهد.

حقانی تصریح کرد: آرمین دیهیم، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با ارائه ایده‌ای با عنوان «استفاده از گیاه بومی کمای چهارمحال و بختیاری» جایگاه دوم این مسابقه ملی را کسب کرد و ایده مریم ادیب زاده از شرکت‌کنندگان بخش آزاد نیز با عنوان «تفنگ تلفیق دوربین‌دار» به مقام سوم رسید.

به گزارش ایرنا، دومین مسابقه ملی دامپزشکی با عنوان «دام تاپ ۲» با همکاری مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، دانشگاه‌های آزاد اسلامی واحد شهر قدس و کازرون به‌صورت مجازی برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha