دکتر رئوف رحیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تحقق این امر باید دستگاههای برگزار کننده انتخابات ( وزارت کشور و شورای نگهبان ) به گونه ای عمل کنند که این احساس در مردم تقویت شود که نامزدهای مورد نظرشان در انتخابات حضور دارند و با فراهم شدن شرایط انتخاب برای مردم ، مشارکت حداکثری به عنوان یکی از پشتوانه های مهم سیاسی و اجتماعی کشور در انتخابات ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ محقق می شود.
این استادیارعلوم سیاسی دانشگاه بجنورد اظهارداشت: شکل گیری فضای انتخاباتی شاداب و مشارکت حداکثری درسیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در شرایط فعلی اقتصادی کشور امری سرنوشت ساز است که رهبر معظم انقلاب اسلامی و رییس جمهوری نیز بر آن تاکید دارند.
رحیمی افزود : مشارکت گسترده در انتخابات به عنوان یکی از مهمترین مولفههای مشروعیت، تابعی از میزان امید و اعتماد عمومی به ساختار و نیز جریانهای سیاسی کشور استو اعتماد سازی سرمایه اجتماعی نیاز اصلی برای مدیریت کشور محسوب می شود، بنابراین جریان ها و گروههای سیاسی باید فارغ از هر گونه انگیزه سیاسی و جناحی این سرمایه را با نگاه بلندمدت نسبت به منافع ملی و پرهیز از تنگ نظری های زودگذر منافع جناحی و سیاسی حفظ کنند.
محبوبیت مردمی
عضو هیات علمی دانشگاه بجنورد صرفنظر از تنوع نامزدها به عنوان یکی از مولفه های اثرگذار بر مشارکت مردم در انتخابات سیزدهمین دوره رییس جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا محبوبیت نامزدها را از دیگر شرایط لازم برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق های اخذ رای برشمرد و اظهارداشت : نامزدهای ریاست جمهوری علاوه بر داشتن صلاحیت های فردی شامل تجربه سیاسی موفق، توان دیپلماسی بالا، تساهل و تحمل نظر نسبت به جریان های مخالف ، باید از محبوبیت مردمی نیز برخوردار باشد.
رحیمی اضافه کرد : محبوبیت به دنبال خود مشارکت بالا و پیرو آن قدرت چانه زنی رییس جمهوری منتخب را در فضای بین المللی نیز افزایش خواهد داد و فردی که با پشتوانه مردمی بیشتری بر کرسی رییس جمهوری تکیه می زند ، در سیاست خارجی و اقناع بین المللی نیز موفق تر عمل خواهد کرد.
سیزدهمین دوره انتخابات رییس جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به طور همزمان روز جمعه ۲۸ خردادماه سال ۱۴۰۰ در کشور برگزار خواهد شد.
استاد دانشگاه : مشارکت حداکثری با تقویت اثرگذاری رای مردم محقق می شود
۲۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۳
کد خبر:
84264302
بجنورد- ایرنا- عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه بجنورد گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ نیازمند تقویت حس اثرگذاری آرای مردم در سرنوشتشان است.
اخبار مرتبط
-
استاد دانشگاه: انتخابات سبب گردش نخبگان در هرم قدرت میشود
کرمان- ایرنا - استادیار گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: حضور و مشارکت حداکثری…
-
نامزدهاي رياست جمهوري برنامه هاي قابل اجرا براي مردم طرح كنند
بجنورد - امام جمعه بجنورد گفت: نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري برنامه ها و طرح هايي كه قابليت…
-
امام جمعه بجنورد: با پايان رقابت انتخاباتي رفاقت بايد جايگزين آن شود
بجنورد - امام جمعه بجنورد گفت: رقابت هاي انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي مربوط…
نظر شما