حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی روز دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجانغربی افزود: در این راستا می توان کارگاه های مختلف آموزشی تخصصی را راه اندازی کرد.
وی اضافه کرد: آموزش های مرتبط در حوزه های مختلف مهارتی و فرهنگی در قالب کانون های فرهنگی هنری مساجد باید بیش از پیش مورد توجه مسوولان این حوزه قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی ادامه داد: هم افزایی ظرفیت نهاد های مختلف از جمله کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، پایگاههای بسیج و فرهنگ سراهای شهری یک ضرورت فرهنگی در جامعه امروز است.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی اظهار کرد: روحانی مسجد می تواند در جهت تجمیع ظرفیت های فرهنگی مساجد قدم های موثری بردارد و باید بر این مهم به صورت جدی توجه شود.
مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: هزار و ۲۵۴ کانون در مساجد استان ثبت شده است.
حجت الاسلام اباذر بیگی افزود: کیفی سازی کانون ها هدف اصلی این نهاد در استان است که در این خصوص از همه ظرفیت های آموزشی استفاده خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: علاوه بر اینکه در یک سال گذشته ارائه بسته های معیشتی در دستور کار کانون های مساجد قرار گرفته امسال نیز طرح ملی ایران قوی در ۴۸ آیتم و ۱۲ رواق در سایت مساجد بارگذاری شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: در یک چهارم مساجد استان کانون های فرهنگی و هنری مساجد فعالیت می کنند.
حجت الاسلام ناصر خدایاری ادامه داد: این کانون ها، ظرفیت بسیار بزرگ فرهنگی در استان به شمار می روند و بهترین بستر برای انقلابی کردن فرهنگ و هنر، کانون های فرهنگی و هنری مساجد محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، کانون های فرهنگی هنری مساجد در اواسط اسفند سال ۱۳۷۱ در کشور راه اندازی شده و حدود ۲۸ سال از فعالیت آنها می گذرد.
نظر شما