۸۵هزار بازدید از مراکز عرضه موادغذایی سیستان و بلوچستان انجام شد

زاهدان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: تیم‌های نظارتی بهداشت محیط این دانشگاه امسال از ۸۵ هزار واحد تهیه، توزیع، طبغ و عرضه موادغذایی سیستان و بلوچستان بازدید کردند.

دکتر سید مهدی طباطبایی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از ابتدای شروع ویروس کرونا با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی همه روزه تیمهای بهداشت محیط کار این دانشگاه از نحوه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید می‌کنند.

وی ادامه داد: در این طرح تیم‌های نظارتی بر اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی نظارت دارند و در بازرسی‌های صورت گرفته برای چهار هزار و ۲۰۰ واحد صنفی اخطاریه صادر شده و ۷۲۰ واحد صنفی به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی پلمب شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی را در پیشگیری و کنترل بیماری مؤثر دانست و افزود: در شرایط همه‌گیری بیماری کرونا، لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز صنفی و کارگاهی، ادارات و سازمان‌ها به عنوان یکی از محل‌های پر رفت و آمد مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی با اشاره به این موضوع که مردم می‌توانند از طریق کد «کیو آر» بر واحدهای صنفی نظارت کنند افزود: تمامی اصناف، ادارات، سازمان‌ها، کارگاه‌ها، کارخانجات و اماکن باید کد (QR)داشته باشند تا مردم بتوانند با تلفن هوشمند آن را اسکن کرده و سوالات وضعیت بهداشتی مربوط به اجرای پروتکل آن صنف را پاسخ دهند و پس از پاسخ به سوالات، پیگیری‌توسط بازرسان بهداشتی انجام خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هموطنان عزیز می‌توانند با سامانه تلفنی ۱۹۰ مشکلات بهداشتی را با کارشناسان مطرح کنند تا در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا هفت هزار و ۳۳۲ مرکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول فعالیت هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha