گروه‌های سیاسی زمینه مشارکت مردم در انتخابات را فراهم کنند

ساری - ایرنا - عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی از انتخابات به عنوان مظهر حاکمیت مردم ساری دینی در نظام اسلامی نام برد و گفت : احزاب ، جریان‌ها و گروه‌های سیاسی با مشارکت فعالانه باید زمینه حضور بیشتر مردم در انتخابات سال ۱۴۰۰ را فراهم کنند.

مصطفی سوادکوهی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، افزود : احزاب و گروه‌های سیاسی با برخورداری از بینش باز سیاسی ، باید با معرفی افراد متخصص ، شرایطی را فراهم کنند تا مردم در انتخابات سال آینده مشارکت حداکثری داشته باشند.

وی با اظهار این که حضور چهره‌های سیاسی مختلف، زمینه ساز حضور حداکثری مردم در انتخابات سال آینده است ، افزود : در انتخابات سال ۱۴۰۰، مردم به کسی رای می‌دهند که حافظ منافع آنان باشد و با تلاش شبانه‌روزی در راستای بهبود وضع اقتصادی کشور گام بردارد.

سوادکوهی از انتخابات به عنوان برگ برنده نظام اسلامی نام برد و گفت : حضور حداکثری مردم در انتخابات سال ۱۴۰۰، تمام دسایس سازمان دشمنان و بدخواهان انفلاب را نقش برآب می‌کند و قدرت چانه زنی دولتمردان در عرصه بین‌المللی را افزایش می‌دهد.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه شرکت نکردن مردم در انتخابات سال آینده مشکلات کشور را رفع نمی‌کند ، اظهار داشت : باید این فرهنگ در جامعه نهادینه شود که تنها راه نجات کشور در برابر توطئه‌های دشمنان و بویژه بهبود وضعیت اقتصادی کشور تنها از مسیر انتخابات و با انتخاب افراد متخصص محقق می‌شود.

وی افزود : با گذشت بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب، مردم با حضور در عرصه‌های مختلف، بارها ثابت کردند که همچنان حامی ولایت و پشتیبان قوی برای نظام اسلامی هستند و دولتمردان نیز باید با تلاش صادقانه و شبانه‌روزی، در راستای رفع مسکلات کشور گام بردارند.

او ادامه داد : نهادهای نظارتی و اعضای شورای نگهبان باید با تایید صلاحیت افراد متخصص که دلسوز نظام باشند و در راستای رفع مشکلات کشور دغدغه دارند، زمینه مشارکت بیشتر مردم در این رویداد مهم سیاسی کشور را فراهم کنند.

سوادکوهی ساختار نظام جمهوری اسلامی بر مبانی مردم سالاری دینی عنوان کرد و گفت : هر زمان که مردم حضور آگاهانه و فعال در انتخابات داشتند کارآمدی نظام افزایش و امنیت و رفاه مردم تامین شده است.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با انتخابات میان ‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۶ حوزه، میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در چهار حوزه انتخاباتی و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یکهزار و ۳۷۲ شهر و چهل هزار و ۶۲۰ روستا و تیره عشایری، ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha