طرح نوروزی امامزادگان چهارمحال و بختیاری تابع رنگ‌بندی ستاد کرونا است

شهرکرد - ایرنا - معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای برنامه‌های نوروزی و شعبانیه در بقاع متبرکه استان با توجه به اعلام رنگ‌بندی شهرستان‌ها به‌صورت مجازی و یا با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و مدیریت حضور زائران اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام علی مهرابی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: تبرکات مهدوی، نسیم انتظار و آرامش بهاری سه عنوان برنامه‌ای است که همزمان با ماه شعبان و آغاز سال جدید برای اجرا در مساجد و بقاع متبرکه استان در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: چگونگی اجرای این برنامه‌ها در بقاع متبرکه به رنگ‌بندی اعلام شده از سوی ستاد مقابله با کرونا بستگی دارد و در صورت تداوم وضعیت زرد در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، فارسان، اردل، کیار، کوهرنگ، لردگان، بن و خانمیرزا، جشن‌ها و برنامه‌های مذهبی شعبانیه با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی اجرایی خواهد شد.

مهرابی به شرایط نارنجی شهرستان سامان نیز اشاره کرد و گفت: بقاع متبرکه این شهرستان در ایام نوروز و اعیاد شعبانیه به صورت مجازی خدمات فرهنگی را به زائران ارائه می‌دهند و از مردم درخواست می‌شود تا زمان بهبود شرایط و پایان وضعیت پُر خطر، از مراجعه به بقاع خودداری کنند.

وی زمان نزدیک به تحویل سال جدید و پس از آن را اوج مراجعه مردم به بقاع متبرکه دانست و افزود: برنامه‌هایی همچون قرائت قرآن، سخنرانی، پخش دعای تحویل سال و پیام نوروزی مقام معظم رهبری با عنوان آرامش بهاری در این ساعات اجرا می‌شود و سعی خواهد شد با مدیریت صحیح برنامه‌ها از ایجاد تجمع در بقاع متبرکه جلوگیری شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری در خصوص نحوه برگزاری آیین "چراغ بران" در امامزاده حلیمه و حکیمه خاتون شهرکرد و حضور مردم در آرامستان‌های حاشیه امامزادگان نیز گفت: برای حضور مردم و استفاده آنان از فضای معنوی بقاع و برگزاری آیین‌ها و رسوم مربوط به تحویل سال تدابیر لازم اندیشیده می‌شود تا در شرایط کرونایی مشکلی برای سلامت جامعه به وجود نیاید.

مهرابی به آغاز اجرای برنامه تبرکات مهدوی از ابتدای ماه شعبان اشاره و تصریح کرد: این برنامه تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت و در مدت اجرای آن، درآمد حاصله از موقوفات و همچنین کمک‌های اهدایی خیران به‌صورت کمک‌هزینه جهیزیه، بسته‌های معیشتی و هزینه‌های داور و درمان در اختیار نیازمندان شناسایی شده قرار می‌گیرد.

وی افزود: همزمان با نیمه شعبان و به نیت سلامتی حضرت مهدی (عج) پویش یک قربانی در هر امامزاده اجرا می‌شود و توزیع غذای متبرک شده میان بیماران کرونایی و کادر درمان و همچنین تجلیل از پرستاران و مدافعان سلامت از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای اجرا در این روز است.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری ۱۰۱ امامزاده به ثبت رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha