تشدید طرح نظارت بر مراکز فرآورده‌های دامی تا فروردین ماه ١٤٠٠

تهران- ایرنا- معاون توسعه و مدیریت منابع اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده ‌های خام دامی استان تهران از ۲۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.

به گزارش روز جمعه ایرنا از سازمان دامپزشکی استان تهران، محمد رحیمی، هدف از اجرای این طرح را ارتقای سطح بهداشتی، حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم استان عنوان کرد. 

وی ادامه داد: گروه‌ های ثابت و سیار دامپزشکی استان برای نظارت دقیق به صورت سرزده از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید می کنند.

این خبر می افزاید: درواپسین روزهای پایان سال معاون توسعه و مدیریت منابع اداره کل دامپزشکی استان تهران به همراه رئیس سازمان دامپزشکی کشور، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد استان تهران و رئیس پشتیبانی امور دام کشور با حضور در کشتارگاه های صنعتی استان، نحوه کشتار، نظارت های بهداشتی دامپزشکی، روند توزیعب بازار مرغ را از طریق سامانه رهتاب مورد بازدید و بررسی کارشناسی قرار دادند.

در ادامه آمده است: همچنین برخی از مسئولان استانی و کشوری دامپزشکی، جهاد کشاورزی و امور دام در راستای نظارت برروند توزیع و تنظیم بازار و کنترل قیمت مرغ از کشتارگاههای صنعتی ماکیان الوان، کشتارگاه خلج و کشتارگاه ایران تیهو در استان دیدن کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha