سیامک مهرنیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عوارض وصولی شهرداری مریوان در سال ۱۳۹۸ به میزان ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بود که در سال ۱۳۹۹ این مبلغ به ۶ میلیارد ریال افزایش پیدا کرد که بیانگر افزایش ۲۵۰ درصدی وصول عوارض نوسازی در شهر مریوان است.
وی افزود: افزایش فعالیت شهرداری با رویکرد حل مشکلات محلات سطح شهر و اعتماد سازی و همچنین فرهنگ سازی چندین ساله موجب شده است تا شهروندان بیشتری نسبت به پرداخت عوارض نوسازی و خدمات پسماند اقدام کنند.
رئیس اداره نوسازی شهرداری مریوان یادآور شد: اداره نوسازی و بهسازی شهرداری مریوان با رویکرد هزینه کرد این درآمدها برای رفع مشکلات محلات سطح شهر خصوصا محلات حاشیه نشین سعی در شفاف سازی پرداخت های شهروندان را دارد.
وی گفت: در این راستا شهرداری مریوان با انعقاد قرار داد های عمرانی با پیمانکاران شروع به عملیات پله گذاری مازاد بر پروژه های تعریف شده ستاد بازآفرینی محلات هدف کرده که این امر گامی مهم در زمینه توسعه کالبدی و زیرساخت های شهری است.
مهرنیا تاکید کرد: پیش شرط تحقق شهرهای ایده آل مشروط به وجود جامعه اخلاقی و وجود ساکنینی فرهیخته و با فرهنگ است لذا از شهروندان با فرهنگ مریوانی انتظار می رود با پرداخت به موقع فیش های عوارض نوسازی و خدمات پسماند، شهرداری را در تحقق برنامه های عمرانی خود یاری دهند.
وی با بیان اینکه مطابق ماده ۲ قانون نوسازی و عمران شهری مصوب ۱۳۴۷ شهروندان موظف به پرداخت عوارض هستند گفت: پرداخت به موقع عوارض سالانه از سوی شهروندان میتواند شهرداری را در اجرای بهتر طرحهای عمرانی و خدماتی یاری دهد.
عوارض نوسازی یکی از مهمترین درآمدهای شهرداریها است، بهای خدمات شهرداری پرداخت به موقع عوارض است و در نهایت در همان شهر که عوارض پرداخت میشود هزینه میشود، بدیهی است هرچه توان شهرداری ها بالاتر باشد خدمات بیشتر و مطلوب تری می توانند به شهر و شهروندان ارایه کنند.
شهر مریوان با جمعیت بیش از ۱۰۰ هزار نفری به عنوان مرکز شهرستان یکی از شهرهای پرجمعیت استان کردستان به شمار می رود، این شهر در انتخابات شورای اسلامی دارای هفت عضو اصلی و ۲ نفر علی البدل است.
شهرستان مرزی مریوان با ۱۵۳ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۲۰ کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.
نظر شما