حال ۲۵ درصد بیماران کرونایی بستری در مازندران وخیم است

ساری - ایرنا - تازه‌ترین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل نشان می‌دهد که هم اکنون ۱۰۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ استان به خاطر وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار دارند. این تعداد حدود ۲۵ درصد مجموع بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های استان را شامل می‌شود.

به گزارش ایرنا ، مجموع بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های استان تا ظهر روز یکشنبه اول فروردین ماه ۴۴۱ نفر اعلام شده است که ۲۰ نفر کمتر از روز گذشته است.

طبق این گزارش ، طی ۲۴ ساعت منتهی به ظهر یکشنبه در مجموع ۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری شدند که از این تعداد ۶۵ نفر روی تخت بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و سه نفر هم در بیمارستان های دانشگاه های علوم پزشکی بابل بستری شدند.

همچنین در همین مدت ۸۷ بیمار هم پس از بهبودی نسبی از بیمارستان های استان ترخیص شده اند که ۶۱ نفر از بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مازندران و ۲۶ نفر هم از بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی بابل  بودند.

وخامت بیشتر حال بیماران بابلی 

اگر چه هم اکنون بیشترین تعداد بیماران کووید ۱۹ استان با ۳۲۵ نفر در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری هستند و آمار بیماران دانشگاه علوم پزشکی بابل هم ۱۱۶ نفر است ، ولی به نسبت ، بیشترین تعداد بیماران با وضعیت وخیم مربوط به بابل است.

طبق این گزارش هم اکنون ۳۴ بیمار بستری در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل به خاطر وخامت حال در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند که معادل ۳۰ درصد کل بیماران کرونایی آنهاست در حالی که مجموع بیماران بدحال بستری در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۷۹ نفر است که ۲۴ درصد کل بیماران را شامل می شود.

آمار بستری بیماران کرونایی در مازندران که از ۲۹ اسفند ماه ۹۹ به زیر ۵۰۰ نفر رسید ، برای سومین روز متوالی ادامه یافت ، روندی که به اعتقاد مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی استان تداوم آن به استمرار رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی بستگی دارد.

مازندران بر خلاف استان های دیگر کشور از اواخر آذر ماه پارسال وارد موج سوم شیوع کرونا شد و تا اواسط بهمن روند افزایشی آمار بیماران بستری را تجربه کرد به گونه ای که در نقطه پیک تعداد بیماران بستری به بیشتر از یکهزار و ۵۰۰ نفر رسیده بود.

چسبندگی موج سوم کرونا برای مازندران شدیدتر از سایر نقاط کشور بود و به همین خاطر هم رسیدن آمار بیماران بستری به کمتر از ۵۰۰ نفر آن هم پس از حدود ۶ ماه اگر چه برای شهروندان استان امیدوار کننده و باعث خوشحالی است ولی برای کادر درمان با بیم و امید همراه است. بیم مجموعه کادر پزشکی و درمانی استان از این است که کاهش آمار بیماران بستری به تشدید عادی انگاری و سهل گرفتن رعایت پروتکل های بهداشتی بینجامد ، وضعیتی که می تواند استان را وارد موج چهارم کند.

پیش از این وزیر بهداشت هم در سفری کوتاه به مازندران هشدار داده بود که سفرهای نوروزی به همراه سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی و همزمان شدن این شرایط با شیوع ویروس کرونای انگلیسی ، خطر ورود مازندران به موج چهارم را دوچندان کرده است.

ویروس کرونای انگلیسی از نیمه دوم اسفند ماه پارسال با شناسایی ۲ بیمار در قائمشهر به مازندران رسید و در این مدت آمار درگیری با این ویروس به ۳۳ نفر و حوزه جغرافیایی انتشار آن نیز به پنج شهرستان رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha