سیدحسین اخوان علوی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درحال حاضر، ۱۰۳ شرکت و هسته فناور در حوزه های مختلف اعم از فنی و مهندسی، پزشکی و تجهیزات پزشکی، کشاورزی و گیاهان دارویی و فناوری های نرم و هویتساز تحت پوشش پارک علم و فناوری استان قم قرار دارند که توانایی بسیاری از این شرکت ها در سطح ملی مثال زدنی است.
وی اظهار داشت: از این تعداد ، ۳۵ واحد فناور در مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی، ۲۱ واحد فناور در مرکز رشد فنی و مهندسی، ۱۲ شرکت در مرکز رشد مشترک کشاورزی و ۳۵ شرکت در مدیریت موسسات و بازاریابی این پارک عضویت دارند.
وی با بیان اینکه به منظور حمایت از شرکتهای فعال در پارک علم و فناوری قم معافیتهای قانونی متعددی اعمال شدهاست افزود: با پیگیریهای انجام شده هزینه بهای مصرف برق تمام شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری از سال ۱۳۹۵ به بعد به جای تعرفه تجاری بر اساس تعرفه پژوهشی محاسبه میشود.
اخوان علوی ادامه داد: همچنین از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۸، ۶۶ مورد معافیت مالیات بر فروش محصولات دانش بنیان برای شرکت های ذیل این پارک اعمال شدهاست ضمن اینکه در چهار سال اخیر ۱۱ شرکت نیز از معافیات مالیات بر حقوق کارکنان خود برخوردار شدهاند.
پارک های علم و فناوری به عنوان یکی از ارکان سه گانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه و تجاری سازی فناوری های سخت و نرم و شکل گیری اقتصاد دانش بنیان هستند.
بر این اساس پارک علم و فناوری استان قم بهعنوان یکی از اصلیترین مراکز زیستبوم نوآوری و فناوری استان قم، ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ توسط وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.
پارک علم و فناوری استان قم هم اکنون با گذشت ۹ سال با تاسیس ۳ مرکز رشد و یک مرکز نوآوری، افتتاح دفتر فن بازار منطقه ای در استان و پیگیری های مستمر برای احداث کارخانه نوآوری استان در تکمیل چرخه زیست بوم نوآوری و فناوری استان نقش به سزایی داشتهاست.
نظر شما