۳ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۰۵
کد خبرنگار: 2151
کد خبر: 84272476
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۰ تن مرغ منجمد در بازار کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد

یاسوج-ایرنا-رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۰ تن مرغ منجمد برای تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش قیمت در بازار این استان توزیع شد.

سالار حسین پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت:این میزان مرغ منجمد با همکاری ۲۱ عامل توزیع از امروز در شهر یاسوج آغاز و در دیگر شهرها نیز بزودی توزیع خواهد شد.

وی افزود:قیمت مصوب هر کیلو مرغ منجمد ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: نظارت بر عملکرد کشتارگاه طیور و توزیع مرغ کشتار روز با قیمت تنطیم بازار  این استان در روزهای تعطیل ادامه دارد.

حسین پور عنوان کرد: بر اساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار کهگیلویه و بویراحمد و برای تامین بخشی از نیاز مرغ گرم مرکز استان همه واحدهای مرغداری استان ملزم بوده تا تولیدات خود را برای کشتار در اختیار کشتارگاه‌ها قرار دهند تا پس از کشتار در سطح شبکه، توزیع شود.


وی ابراز داشت: به منظور نظارت دقیق بر میزان مرغ تحویلی به کشتارگاه، میزان مرغ کشتار شده و همچنین نحوه توزیع مرغ کشتار شده، بازرسان سازمان صنعت،

معدن و تجارت نظارت لازم را انجام خواهند داد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت  کهگیلویه و بویراحمد گفت: شهروندان هر گونه تخلف کم فروشی،گران فروشی و غیره را با شماره ۱۲۴ به بازرسان سازمان صنعت،معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد اطلاع دهند.

باوجود اینکه باره ها از سوی مسوولان قیمت مرغ کشتار روز ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام شده اما قیمت مرغ در بازار بالاتر از ۲۷ هزار تومان فروخته می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha