سرهنگ "محمد محمدی" روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا، افزود: حادثه انفجار مین در منطقه "چقاحمام" بخش سومار و برای یکی از عشایر کوچ رو اتفاق افتاد.
وی اظهار داشت: در این حادثه زنی ۴۰ ساله که از عشایر کوچ رو بوده هنگام عبور از منطقه با یک قبضه مین به جا مانده از دوران دفاع مقدس برخورد می کند.
سرهنگ محمدی یادآوری کرد: خانم حادثه دیده از ناحیه پای چپ زخمی و پس از انتقال به بیمارستان تحت مداوا قرار دارد.
به گزارش ایرنا؛ با گذشت سال ها از پایان جنگ تحمیلی، مرزنشینان مناطق غربی استان کرمانشاه همانند ساکنان سایر مناطق مرزی همچنان قربانی مین های خاموش و انفجار مهمات عمل نکرده هستند.
جشن پاکسازی ۷۰۰ هزار هکتار از زمین های آلوده به مین استان کرمانشاه بهمن ماه سال ۹۱ با حضور مسوولان برگزار شد اما با این وجود از آن زمان تاکنون چند مورد برخورد خودرو یا انسان با مین های باقی مانده از زمان جنگ تحمیلی در نواحی مرزی این استان مشاهده شده است.
اکنون شرکت های مین زدایی وابسته به وزارت دفاع در مناطق آلوده قصرشیرین حضور دارند و مشغول بازنگری اراضی پاکسازی شده هستند.
با وجود تلاش بی وقفه نیروهای پاکسازی میدان های مین، تاکنون تعدادی از مردم مناطق مرزی استان کرمانشاه به ویژه مرزداران، عشایر و نیروهای پاکسازی زمین های آلوده به مین در شهرستان قصرشیرین در اثر برخورد و یا انفجار مین و مهمات به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی شهید، جانباز، مجروح و معلول شده اند.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش ۲۷ هزار تن جمعیت دارای ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق است که در زمان جنگ تحمیلی ۲ سال کامل در اشغال نیروهای بعثی عراق بود و جنگ هشت ساله تحمیلی از این منطقه غربی کشورمان آغاز شد و آخرین نقطه پایان جنگ نیز این منطقه بود.
فاصله سومار در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق ۱۵ کیلومتر است.
بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد.
این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.
نظر شما