اسماعیل پیرعلی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: مساحت فضاهای پارک در سال ۹۲به حدود یک هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا میرسید اما این میزان در پایان سال ۹۹ به ۲۰ هزار مترمربع افزایش یافته است.
وی ادامه داد: به جز یک ساختمان اداری سایر فضاها، آزمایشگاهی، کارگاهی و کاربردی هستند که به طور مثال در شهرک صنعتی شهرکرد سه کارگاه بزرگ در حوزه تولید ساخت ماشینآلات به مساحت ۶هزار مترمربع در اختیار شرکتهای دانشبنیان استان قرار دارد.
پیرعلی در ادامه به نقش شرکتهای دانشبنیان استان در مقابله با کرونا به ویژه در ماههای ابتدایی شیوع ویروس در استان اشاره کرد و گفت: یکی از شرکتهای دانشبنیان استان توانست در کوتاهترین زمان دستگاه ساخت ماسک را طراحی و به مرحله خط تولید برساند که با بهرهگیری از این دستگاه ماسکهای بسیاری تهیه و در اختیار کادر درمان و مردم استان قرار داده شد.
رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین از سوی این شرکت، ۴۰ دستگاه دیگر ساخته و به دیگر استانهای کشور فروخته شد.
پیرعلی تصریح کرد: تولید الکل و مواد ضدعفونیکننده و دستکش یکبار مصرف از دیگر اقداماتی بود که از سوی شرکتهای دانش بنیان انجام و استان را از مرحله بحران نجات داد.
وی، تبیین و فرهنگسازی جایگاه شرکتهای دانشبنیان برای اقشار مختلف جامعه به ویژه واحدهای تولیدی و صنعتی را از مهمترین برنامههای این نهاد برشمرد و گفت: برگزاری تورهای فناورانه در همین راستا در استان انجام میگیرد به گونهای که این تورها برای دانشآموزان تا دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارکنان واحدهای تولیدی و دستگاههای اجرایی برگزار شده است و با رفع محدودیتهای کرونا همچنان تداوم مییابد.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامههای پارک علم و فناوری، اشتغالزایی دانشآموختگان دانشگاهی در قالب شرکتهای کوچک فناور است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۴۷ واحد رشد، فناور و دانشبنیان در استان فعالیت دارند که از این تعداد ۶۸ واحد فناور و ۳۴ واحد شرکت دانشبنیان است.
شرکتهای دانشبنیان استان در سال گذشته ۶۸۵ هزار دلار کالا صادر کردند و گردش مالی این شرکتها ۲۳۰ میلیارد تومان اعلام شده است. همچنین شرکتهای دانشبنیان استان برای ۸۵۳ نفر اشتغالزایی کردهاند
نظر شما