به گزارش خبرنگار ایرنا داریوش امانی روز چهارشنبه در بازدید از پایانه مرزی آستارا افزود: مطابق تاکیدات مقام معظم رهبری، صادرات و مبادلات تجاری با کشورهای همسایه در شرایط تحریم از اهمیت خاصی برخوردار است و پیش از تعطیلات نوروز، دومین مرز رسمی ایران با کشور پاکستان افتتاح شد.
وی اظهار کرد: باید بیشترین تبادل کالا را با همسایگان خود داشته باشیم و در این راستا سازمان راهداری به عنوان واحد مدیریت مرزی نقش ویژه دارد و خوشبختانه فرآیند ورود و خروج کامیون ها و امور اداری آنها در آستارا در زمان کوتاه انجام می شود.
وی بیان کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری جلسه شورای ساماندهی امور مرزی در مرز بازرگان برگزار و در آن جلسه ساخت تیرپارک در برخی از شهرستان های مرزی بررسی خواهد شد.
امانی ادامه داد: مرز، باید محل گذر باشد و امور اداری تردد کامیون ها باید در پس کرانه مرزها بدون دغدغه و توقف انجام شود تا کامیون های تجاری به صورت هوشمند برای مبادلات تجاری تردد کنند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: طرح ساماندهی موقت سالن مسافری پایانه مرزی آستارا به پیمانکار سپرده شده و بعد از تعطیلات نوروز اجرا خواهد شد و هموطنان و اتباع خارجی در گذر از مرز باید تکریم شوند.
او افزود: روزانه ۲۷۰ کامیون در مرز آستارا تردد می کنند و این مرز ظرفیت تردد ۵۰۰ کامیون در روز را دارد و در طرح جامع پایانه مرزی آستارا راه اندازی پایانه ها در باغی در مجاورت پل ریلی آستارا-آستارا با هدف رونق حمل و نقل ترکیبی تعریف شده و اجرای آن به زودی آغاز خواهد شد.
پل ریلی آستارا - آستارا برای اتصلا راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان در فروردین ۹۷ افتتاح شده و علاوه بر آن، در مرز زمینی آستارا با جمهوری آذربایجان نیز کامیون ها برای صادرات، واردات و ترانزیت کالاها تردد می کنند و نبود تیرپارک در آستارا سبب مشکلات ترافیکی می شود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و از مبادی مهم صادرات و واردات کشور است.
نظر شما