به گزارش ایرنا، حبیبالله خجستهپور روز چهارشنبه در بازدید مجازی از طرح بوم گردی بخش شهمیرزاد شهرستان مهدیشهر ابراز داشت:تکمیل زنجیره تولید، توجه به طرحهای دانش بنیان و طرحهای استارت آپی، سه مولفه مطلوب است که در اقدامات کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مشهود است.
وی تاکید کرد: توانمند سازی مددجویان مورد توجه استاندار و مسوولان است و در همین راستا در قالب طرح شتابا که مورد موافقت ریاست کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور نیز قرار گرفت به صورت آزمایشی در کشور و استان سمنان در حال اجراست.
وی بیان کرد: گزارشهای خوبی از اشتغالزایی در مجموعه شهرستان های استان اعلام شد که جای خرسندی دارد.
خجستهپور تصریح کرد: این مهم مصداق عینی پشتیبانی از تولید و مانع زدایی از تولید بود که در راستای تحقق شعار سال میتواند تاثیر داشته باشد.
وی یادآور شد: امید است در سال ۱۴۰۰ نیز در راستای اشتغالزایی و تحقق شعار سال و تأکیدات مقام معظم رهبری گامهای ارزشمند برداشته شود.
خجستهپور اظهار داشت: تلاش شود تا از کارآفرینی معیشتی به سمت کارآفرینی اقتصادی گام برداریم و مددجویان علاوه بر تامین معیشت خود از مددجویی به مددکاری ارتقا یافته و کارآفرینی کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: نیاز است تا در راستای توجه به امر اشتغالزایی، مزیتهای هر منطقه شناسایی و زنجیره تولید تا مصرف تعریف و بر اساس این مزیتها و زنجیره تولید در زمینه اشتغال زایی و تولید را به پیش ببریم.
فرماندار شهرستان مهدیشهر هم گفت: در بحث تبصره ۱۶ کمیته امداد امام خمینی(ره)، ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای امر اشتغالزایی در سال ۹۹ به این شهرستان تخصیص داده شد.
عبدالرضا میقانی ابراز داشت: ۱۰۰ درصد اعتبارات بحث تبصره ۱۶ در شهرستان مهدیشهر جذب شده است.
وی ادامه داد: ۱۴ میلیارد ریال در راستای اشتغالزایی روستایی برای شهرستان مهدیشهر اختصاص یافت.
وی بیان کرد: بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال نیز از منابع داخلی کمیته امداد امام خمینی(ره) برای امر اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان اختصاص یافت.
فرماندار مهدیشهر گفت: ۱۹۷ طرح اشتغالزایی در شهرستان مهدیشهر در سال ۹۹ اجرایی شد که ۴۰ مورد مشاغل خانگی، هفت مورد اشتغال بدون هزینه از طریق پرورش دام سبک، ۱۲ مورد اشتغال روستایی و ۱۳۲ طرح از محل تبصره ۱۶ بوده است.
نظر شما