حجتالاسلام علیرضا نجیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نامگذاری سال ها از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، بر اساس مطالعات علمی، دقیق و بر حسب نیاز کشور و مردم است ،افزود: برای تولید و اشتغال و کمک به شرایط اقتصادی باید خرید کالاهای داخلی با کیفیت از سوی مردم در اولویت قرار گیرد.
وی به نقش رسانههای گروهی و مبلغان دینی در فرهنگسازی در این مورد، نهادینه کردن شعار سال و نیز اهمیت خرید کالاهای ایرانی اشاره کرد و ادامه داد: کارشناسان دینی باید از ظرفیت های موجود مکان های مذهبی و نیز فضای مجازی و مسوولان رسانههای گروهی هم باید برای تشویق مردم به استفاده از محصولات داخلی و کمک به اقتصاد ملی بهره ببرند.
این کارشناس ارشد امور فرهنگی استان با بیان اینکه شعار امسال نباید تنها جنبه ظاهری به خود بگیرد ،یادآور شد: برای اجرای این امر مهم که نقش اساسی در رونق تولید و اشتغال جوانان دارد باید همه مردم و مسوولان به جد وارد عرصه کار، تلاش و فعالیت شوند.
نجیمی بیان کرد: از ابتدای امسال باید نهادهای فرهنگی و تبلیغی در کنار رسانهها و مسوولان برای تحقق شعار سال برنامهریزی و اقدام موثر انجام دهند که انجام آن موجب شکست تحریمها و تهدیدهای دشمنان انقلاب به خصوص جنگ اقتصادی است .
وی با اشاره به اینکه دشمنان با جنگ اقتصادی و تداوم تحریمها به دنبال ضربهزدن به اعتماد عمومی و ایجاد ناامیدی در میان اقشار مختلف مردم هستند، تصریح کرد: به حول و قوه الهی با بصیرت مردم و تلاش و کار جهادی و انقلابی و تحقق شعار امسال تمامی ترفندهای دشمنان خنثی میشود.
همچنین عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد دیروز ( چهارشنبه ) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفته بود: برای رسیدن به تولید ملی و ایجاد اشغال مولد و پایدار باید زیرساخت لازم توسط مسوولان با همکاری مردم فراهم شود.
محمد صادقی افزود: موانعی مانند تحریمها، بیکاری، خروج سرمایههای کشور و مسایل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حقوقی بر سر راه وجود دارد که باید همه دست به دست هم دهند ا جهش و رونق تولید محقق شود.
وی اظهار کرد: تولید ملی بدون فراهم کردن زیرساختهای ضروری محقق نمی شود و حمایت و پشتیبانی از تولید کنندگان و نظارت بر کار آنها یکی از همین زیرساختهاست و مخاطب نامگذاری سال ۱۴۰۰ آحاد مردم به خصوص تولیدکنندگان و همه مسوولان هستند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری فرمودند و تاکید کردند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود.
معظمله تاکید کردند: تحقق جهش تولید هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور از جمله در مساله ارزش پول ملی دارد و هم موجب اعتماد بهنفس ملی، رضایتمندی عمومی و تضمینکننده امنیت ملی است.
در استان یزد سه هزار واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که حدود ۹۷ هزار نفر در این واحدها مشغول کار هستند و از حدود ۵۵۰ معدن ، پنج مورد در مقیاس بزرگ ملی قرار دارد و بقیه در حد متوسط و کوچک است و از میان معادن ملی می توان به سنگ آهن چادرملو اردکان، زغال سنگ بافق( ۲ معدن)، سرب و روی مهدی آباد مهریز و اورانیوم ساغند اشاره کرد و ذخیره قطعی مجموع معادن استان حدود ۲ میلیارد تن تخمین زده می شود.
در یزد بیش از ۵۰ نوع اندیس معدنی وجود دارد و به همین دلیل چهارمین استان توسعه یافته صنعتی و از لحاظ تنوع معدنی دومین استان کشور است و این منطقه به دلیل واقع شدن در مرکز ایران و فرو افتادگی کویر مرکزی و وجود چند گسل فعال، بستر ذخایر معدنی متعددی است که وجود این معادن مزیتی برای اقتصاد کشور و استان هست.
نظر شما