مبلغ سرمایه گذاری این طرح ۱۷ هزار میلیارد ریال است که در هشت طبقه با هدف افزایش سرانه فضای تجاری، اقامتی و تفریحی شهر قشم ساخته شده است.
زیرزمین این مجتمع پارکینگی با ظرفیت ۸۰۰ خودرو، سه طبقه با یکهزار و ۶۵۰ واحد تجاری، ۲ هزار و ۴۰۰ مترمربع فضای شهربازی و یک طبقه اختصاصی برای رستورانها از مشخصات دیگر این طرح عمرانی است.
سه طبقه فضای هتلینگ در طبقه های پنج تا هفت این مجتمع با ۲۱۰ واحد شامل سوئیتهای یک، ۲ و سه خوابه بیش از ۷۵۰ تخت به ظرفیت اقامتی جزیره قشم اضافه کرد.
همچنین محوطه هشت هزار متری رو به دریای این مجتمع ظرفیتی برای افزایش فضای رفاهی و تفریحی شهر قشم آماده شده است.
این طرح در زمان ساخت ۵۵۰ نیرو و در زمان بهره برداری، سه هزار و ۶۰۰ نیرو را صاحب شغل کرده است.
۱۲ طرح شاخص اقتصادی، صنعتی، عمرانی و گردشگری در ۲ بخش سرمایه گذاری دولتی و خصوصی با مجموع اعتبار ۲۰ میلیون دلاری و ۳۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریالی در مراسمی در اولین پنجشنبه سال ۱۴۰۰ توسط رییس جمهور و از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.
این طرحها در زمان ساخت برای یکهزار و ۲۸۶ نفر و پس از بهره برداری برای چهار هزار و ۱۲۲ نفر به صورت مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما