به گزارش ایرنا، در نخستین آزمون اقدامات و تدابیر اتخاذ شده توسط توکیو که براساس تاکید سازماندهندگان المپیک ۲۰۲۰، برگزاری رویدادی «امن و ایمن» را در بحبوحه پاندمی کرونا، تضمین میکند، گروهی از دوندگان مشعل المپیک را در فوکوشیمای زجرکشیده به گردش درآوردند.
پس از مراسم افتتاحیهای مختصر که البته به روی عموم بسته بود و در ورزشگاه فوتبال واقع در مجموعه تمرینی جِی ویلج فوکوشیما، برگزار شد، اعضای تیم فوتبال زنان ژاپن مراسم ۱۲۰روزه حمل مشعل المپیک را برای گذر از ۸۵۹ منطقه آغاز کردند؛ مراسمی که با تلاقی با آغاز این تورنمنت بزرگ ورزشی یعنی ۲۳ جولای، به اوج خواهد رسید.
«سیکو هاشیموتو» رییس تازه منصوب شده کمیته سازماندهی این تورنمنت که آغاز ماجراجویی مشعل المپیک نشانه امید است.
وی در این باره تاکید کرد: درحالیکه در طول سال گذشته تمام جهان دوران سختی را پشت سر میگذاشت، مشعل المپیک در خاموشی اما پرقدرت شعلهور ماند؛ این شعلههای کوچک امید خود را از دست ندادند و درست مثل شکوفههای گیلاس که آماده شکفتن هستند، در انتظار چنین روزی بودند.
مراسم حمل مشعل المپیک با دورههای گذشته و از زمان آغاز آن در سال ۱۹۳۶ در برلین، هیچ شباهتی نداشت اما امید در آن موج میزد.
فوکوشیما از این جهت به عنوان نقطه آغاز سفر مشعل المپیک انتخاب شده بود تا بر نقش این تورنمنت در برخاستن و احیای تدریجی ساحل شمال شرقی ژاپن از زلزله و سونامی سهمگین مارس ۲۰۱۱ تاکید کند؛ سونامی که به کشته شدن بیش از ۱۸ هزار تن و البته فاجعه نیروگاه اتمی واقع در این منطقه منجر شد.
این مشعل ۱۳ فروردین در اوزاکا خواهد بود ۱۱ اردیبهشت هم به اوکیناوا میرسد و بعد از عبور از شهرهای ناگازاکی، فوکوکا، هیروشیما و کیوتو در ۲۳ خردادماه به هوکایدو خواهد رسید.
مراسم حمل امدادی مشعل المپیک در روز ۲۳ ماه ژوئن (یکم مردا ۱۴۰۰) در روز برگزاری مراسم افتتاحیه المپیک در ورزشگاه ملی توکیو پایان خواهد یافت.
با تعویق یک ساله المپیک ۲۰۲۰ توکیو به دلیل شیوع ویروس کرونا، این تورنمنت از ۲۳ جولای تا ۸ آگوست ۲۰۲۱، (اول تا ۱۷ مردادماه ۱۴۰۰) و پاراالمپیک نیز از ۲۴ آگوست تا پنجم سپتامبر ۲۰۲۱ (دوم تا چهاردهم شهریورماه ۱۴۰۰) در پایتخت ژاپن برگزار خواهد شد.
نظر شما