به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دکتر سیدمهدی طباطبایی روز شنبه در اینباره اظهارداشت: در قالب طرح تشدید نظارتی سلامت نوروزی ۱۰۵ بازرس سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید انجام میدهند.
وی ادامه داد: در این بازرسیها بیشاز ۲هزار ۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در سیستان و بلوچستان کشف و معدوم شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: از ابتدای طرح تشدید سلامت نوروزی تاکنون ۳۸ واحد صنفی به علت عدم رعایت موازین بهداشتی به مراجع غذایی معرفی و ۲۴ واحد صنفی پلمب شدند.
وی افزود: همچنین بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مدت بیشاز ۵۰۰ مورد کلر سنجی از شبکه آب آشامیدنی انجام دادند.
دکتر طباطبایی رعایت اصول بهداشتی را در کنترل بیماری کرونا موثر دانست و افزود: استفاده از ماسک، دستکش و شتشوی مرتب دستها توسط متصدیان، گندزدایی روزانه تجهیزات و سطوح واحد صنفی و حفظ فاصله اجتماعی بین مشتریان را توسط واحدهای صنفی الزامی دانست.
وی خاطر نشان کرد: مردم سیستان و بلوچستان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا در صورتی که نسبت به نحوه اجرای دستورالعملها پیشنهاد، انتقاد و یا شکایتی داشته باشند به مراکز سلامت محیط کار در مراکز بهداشت شهرستانها تابعه مراجعه و یا با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گیرند.
۳۷۰۰ بازدید از مراکز عرضه موادغذایی سیستان و بلوچستان انجام شد
۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۳۶
کد خبر:
84275391
زاهدان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: تیمهای نظارتی بهداشت محیط این دانشگاه از ۲۵ اسفند تاکنون سه هزار و ۷۰۰ بازدید از مراکز تهیه، توزیع، طبخ و عرضه موادغذایی سیستان و بلوچستان انجام دادند.
نظر شما