به گزارش روز چهارشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، روسیه چهارمین کشوری است که میزبان خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران خواهد شد.
پیش از این با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران در کشورهای چین، سوریه و کنیا افتتاح شد و بازار محصولات فناورانه ایران ساخت در این کشورها رونق گرفت. خرداد ماه سال ۱۴۰۰ نیز روسیه به عنوان چهارمین کشور، میزبان خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران میشود.
امسال نیز شرکتهای دانشبنیان و خلاق ایرانی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، برای دومین بار به کشور روسیه اعزام میشوند.
در این اعزام که از سوم تا پنجم خرداد ماه با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری انجام میشود، نشستهای رودررو بین شرکتهای ایرانی و روسی در مسکو برگزار خواهد شد. در این نشستها توانمندی فناوران دو کشور به یکدیگر معرفی می شود و تسهیلگر روند ورود محصولات فناورانه دو طرف در کشور مقابل خواهد بود.
بازار ۱۴۷ میلیون نفری کشور روسیه و ۱۸۵ میلیون نفری کشورهای اتحاد اقتصادی اوراسیا، فرصتی مطلوب برای معرفی و فروش محصولات دانشبنیان ایران ساخت است. «ایجاد زیرساخت صادرات این شرکت ها» و «همکاری با کارگزاران صادراتی در حوزه اوراسیا به ویژه کشور روسیه» سبب شد که مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای دومین بار، اقدام به اعزام هیاتی از مدیران شرکتهای دانشبنیان و خلاق به کشور روسیه کند.
این سفر دستاوردهایی چون راه اندازی خانه نوآوری و فناوری ایران در این کشور را در پی خواهد داشت. این مرکز با ارائه خدمات سخت افزاری نظیر «تامین فضای کار اختصاصی و اشتراکی»، «شوروم» و «ارائه خدمات نرم افزاری مانند تحقیقات بازار و بازاریابی به شرکتهای دانش بنیان و خلاق» میتواند پل ارتباطی برای فروش محصولات با کیفیت دانشبنیان ایران ساخت در بازار روسیه و اوراسیا باشد. این خانه مسیری مطمئن برای توسعه بازار فناوری ایران در دیگر کشورها محسوب میشود.
همچنین در این سفر، کارگاه تولید اشتراکی برای شرکتهای دانشبنیان ایرانی افتتاح میشود تا به کمک این زیرساخت، شرکتهای علاقهمند بتوانند با تولید محصول خود در روسیه، آنها را با شرایط آسانتر و مطلوبتری روانه بازارهای جهانی کنند.
بازدید از زیست بوم نوآوری و فناوری روسیه نیز از دیگر برنامههای این سفر سه روزه است تا بازیگران عرصه علم و فناوری کشور از نزدیک با دستاوردها و زیرساختهای فناورانه این کشور آشنا شوند.
شرکتهای دانشبنیان و خلاق متقاضی میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ به نشانی https://tesc.ir/ مراجعه کنند.
نظر شما