تولید کُمپوست از پسماند میادین میوه و تره بار تهران کلید خورد

تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از کاهش چشمگیر ورود ضایعات حجیم به آرادکوه و استفاده از پسماندهای میادین میوه و تره‌بار برای تولید کمپوست خبر داد و این اقدامات را بخشی از اجرای طرح کاپ(کاهش پسماند) دانست.

به گزارش ایرنا از سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، صدرالدین علیپور روز چهارشنبه با اشاره به اجرای طرح کاپ به‌منظور کاهش تولید پسماند و هزینه های حمل و نقل و دفع پسماندهای تولیدی گفت: از آذرماه سال گذشته مدیریت متمرکز پسماندهای حاصل از هرس درختان و پسماندهای حجیم شامل چوب، تیر و تخته و مبل به پیمانکار بخش خصوصی در محل سایت آزادگان واگذار شد.

وی ادامه داد: بر این اساس از ابتدای آذرماه از ورود حدود هفت هزار و ۵۰۰ سرویس ضایعات حجیم و چوب و سرشاخه به مرکز دفع آرادکوه جلوگیری شده است.

به گفته علیپور، بیشترین آمار ساماندهی پسماندهای حجیم مربوط به اسفندماه سال گذشته با حدود پنج هزار سرویس و هفت هزار تُن انواع چوب و سرشاخه ثبت شد.

وی به استفاده از پسماندهای میدان میوه و تره‌بار نیز اشاره و عنوان کرد: با هدف تأمین رطوبت و تسریع در فرآیند تولید کمپوست و افزایش کیفیت محصول نهایی، انتقال روزانه حدود ۳۰ تُن از پسماندهای میدان مرکزی میوه و تره‌بار را به صورت آزمایشی در دستور کار قرار دادیم.

علیپور گفت: در صورت موفقیت، قرار است در آینده روزانه ۱۰۰ تُن پسماند میدان مرکزی میوه و تره‌بار به صورت متمرکز مدیریت و از ورود آن‌ها به مرکز آرادکوه جلوگیری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha