به گزارش ایرنا از سازمان تامین اجتماعی، دکتر مصطفی سالاری امروز یکشنبه در جلسه هفتگی بررسی پیشرفت اجرای نسخه الکترونیک اظهار کرد: به صورت منظم با معاونان وزارت بهداشت و روسای سازمان های مربوطه و بیمه های تکمیلی برای اجرای بهتر نسخه الکترونیک جلسه برگزار می شود تا وقفه ای در ارائه خدمات به بیمه شدگان نداشته باشیم. اکنون که به فاز بهره برداری کامل نسخه الکترونیک نزدیک می شویم مراقبت ها ضروری تر می شود و انتظار داریم تمامی مدیران درمانی ستاد و استان ها توجه کافی به این موضوع داشته باشند.
وی با تاکید بر اتصال سامانه های نسخه نویسی سازمان های بیمه گر و وزارت بهداشت با یکدیگر افزود: در این موضوع خوب پیش رفته ایم وباید بتوانیم اطلاعات را به اشتراک بگذاریم و سریعتر وارد فاز عملیاتی شویم.
امیرعباس منوچهری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه استقرار نسخه الکترونیک تکلیف قانونی ما است، گفت: تعامل سازمان تامین اجتماعی با وزارت بهداشت در حوزه همکاری برای اجرای نسخه الکترونیک خوب است.
منوچهری افزود: مدیران تامین اجتماعی به صورت منظم بازدید میدانی داشته باشند و مسائل مرتبط نسخه الکترونیک در مراکز درمانی ملکی و طرف قرارداد را مورد بررسی و رصد قراردهند.
شهرام غفاری، مدیر کل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: بیش از ۹۵ درصد نسخ صادر شده در مطب پزشکان در اسفندسال گذشته الکترونیکی بوده است. در ۲ هفته ابتدای فروردین امسال بیش از یک میلیون نسخه الکترونیکی صادر شده است که ۵۵ درصد آنها در داروخانه ها نسخی پیچی الکترونیکی شده اند.
غفاری تصریح کرد: این موضوع حاکی از اقبال داروخانه ها برای نسخه پیچی مکانیزه است.
همچنین، در این جلسه تعدادی از مدیران ستادی و استانی به بیان نظرات خود پرداختند.
نظر شما