در مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی یاریگران زندگی که با حضور ویدئو کنفرانسی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در مازندران امروز دوشنبه در محل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران برگزار شد از سیده نرگس خالقی نفر برتر جشنواره ملی یاریگران زندگی در بخش دانش آموزی فیلم کوتاه با اهداء لوح ، تندیس و هدایای نقدی تجلیل شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در این مراسم از استقبال بسیار خوب مازندرانی ها در اولین جشنواره یاریگران زندگی قدردانی کرد و گفت : برای این جشنواره قریب به ۱۰ هزار اثر از ۲۰۰ شهرستان کشور ارسال شده بود که در نهایت ۵۰۰ اثر با موضوعات فیلم کوتاه، فیلم مستند، پویا نمایی، تیزر، عکس، پوستر و شعارهای پیشگیرانه به بخش داوری راه یافت و سیده نرگس خالقی دانشآموز قائمشهری موفق شد رتبه برتر این جشنواره را در بخش فیلم کوتاه کسب کند.
احمد مظفری مشارکت هنرمندان و تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری با استفاده از ایدههای خلاقانه برای تبیین مفهوم یاریگری در حوزه پیشگیری از مصرف موادمخدر را از مهمترین اهداف این جشنواره اعلام کرد و افزود : این جشنواره ملی برای اولین بار با مشارکت حداکثری دهها سازمان و وزارتخانه عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر و موسسات فرهنگی و هنری دولتی و غیردولتی و حضور علاقمندان و هنرمندان در سطح کشور و استانها برگزار شد.
وی تاکید کرد : ایجاد موج اجتماعی در میان فعالان رسانهای در مبارزه همهجانبه با موادمخدر، تجمیع و انتشار آثار هنری شایسته و همچنین بسترسازی همگانی در فضای مجازی و جلب مشارکتهای مردمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره ملی بوده است .
دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اظهار این که اجرای طرح یاریگران زندگی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی ، رفتارهای پرخطر و مبارزه با اعتیاد ۲ سال گذشته در ۸۰۰ مدرسه مازندران آغاز شده است ، افزود:بر اساس برنامه ریزی و هدف گذاری های انجام شده این طرح با همکاری آموزش و پرورش در بیش از ۲ هزار مدرسه استان اجرایی خواهد شد.
این طرح که برای نخستین بار اجرای آن در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفته، به دنبال همافزایی ، انسجام و هدفمند کردن فعالیتهای تشکلهای دانشآموزی، توانمندسازی دانش آموزان و آگاهی بخشی به آنان در برابر آسیب های اجتماعی بویژه آسیب های ناشی از اعتیاد و مصرف مواد مخدر است.
طرح یاریگران زندگی را که دارای سه محور اصلی آموزش و توانمندسازی، رصد و مداخله و ترویج و فرهنگسازی است، معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر اجرا می کند و قرار است بر اساس برنامه ریزی امسال ۲۰ درصد مدارس کشور زیر پوشش این طرح آموزشی - مهارتی قرار گیرند.
مازندران بر اساس آمارهای رسمی بیش از چهار هزار مدرسه دارد که حدود ۵۳۷ هزار دانش آموز در آنها در حال تحصیل هستند.
نظر شما