رعایت اصول تغذیه، ایمنی بدن بیماران کرونایی را تقویت می‌کند

یزد- ایرنا- کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) مهریز گفت: تقویت سیستم ایمنی بدن در بیماران مبتلا به کرونا و بهبودیافتگان در دوره نقاهت با رعایت اصول تغذیه‌ امکان پذیر می‌شود.

فاطمه فلاح روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برای جلوگیری از شیوع کرونا به همکاری و رعایت نکات بهداشتی نیاز است به اهمیت تغذیه سالم اشاره کرد و افزود: تغذیه مناسب از مهمترین راه‌های حفظ سلامتی است و از این طریق می‌توان بسیاری از بیماری‌های عفونی به خصوص کرونا را مهار و مانع از بروز آن شد .

وی با اشاره به رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی ادامه داد: باید از همه ۶ گروه غذایی شامل گروه نان و غلات سبوس دار و انواع جوانه ها، گروه میوه‌ها و سبزیجات با تاکید بر مصرف انواع آنها با رنگهای متفاوت، گروه گوشت و حبوبات ، مغزها و گروه شیر و لبنیات کم چرب استفاده کنیم .

این کارشناس تغذیه بر تامین پروتئین مورد نیاز روزانه از طریق مصرف تخم مرغ، گوشت سفید و حبوبات اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از منابع غذایی ویتامین ب مانند انواع سبزی‌های برگ سبز، میوه ها ، انواع گوشت‌ها، حبوبات و مغزها و منابع غنی از ویتامین D مانند ماهی، تخم مرغ و لبنیات در تقویت ایمنی بدن و کمک به درمان نقش مهم و تاثیرگذار دارد . 

فلاح، استفاده از انواع روغن‌های سالم و مغذی نظیر کانولا، کنجد و زیتون را مفید دانست و افزود: توصیه می‌شود بیماران در مصرف مایعات مثل آب سالم، آب سبزی‌های تازه ، انواع سوپ‌ها همراه با آبلیموی تازه و مایعات گرم مانند شیر کم چرب همراه با عسل اهتمام بیشتری داشته باشند و از مصرف مواد غذایی حاوی نمک زیاد و چربی‌های نامناسب و انواع نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های شیرین شده با قند و شکر پرهیز نمایند .

کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان مهریز با اشاره به اینکه بیماران می‌توانند از دیدگاه متخصصان امر در این بخش استفاده کنند یادآور شد: بیمارانی که دچار بیماری قلبی و دیابت هستند باید در مصرف گروه‌های غذایی دقت بیشتری داشته باشند و حتما با کارشناسان تغذیه مشاوره نمایند .

در حال حاضر ۳۰۰ فرد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha