۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۹:۱۹
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 84288047
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آغاز دوره بهاره آموزش زبان فارسی در قلب فرهنگی پاکستان

اسلام‌آباد - ایرنا - دوره بهاره کلاس‌های آموزش زبان فارسی از سوی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در پاکستان با حضور علاقه‌مندان دوره جدید و مدرسان زبان فارسی خانه در شهر «لاهور» به عنوان قلب فرهنگی پاکستان آغاز شد.

به گزارش امروز (پنجشنبه) ایرنا، نشست افتتاحیه دوره جدید کلاس‌های آموزش زبان فارسی با حضور «جعفر روناس» رییس خانه فرهنگ سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در لاهور مرکز ایالت پنجاب برگزار شد.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی ایران و پاکستان، رئیس خانه فرهنگ کشورمان با عرض خیرمقدم به فارسی آموزان جدید و دوره میانی، فرا رسیدن فصل بهار و عید نوروز باستانی را تبریک گفت.

وی همچنین با تبیین رسومات فرهنگی مختلف ایران زمین از جمله جشن نوروزی، زبان فارسی را میراث مشترک دو کشور دوست و برادر خواند و افزود: فارسی آموزان با یادگیری زبان فارسی با فرهنگ و تمدن ایران و همچنین ریشه های فرهنگی پاکستان نیز آشنا خواهند شد.

روناس با بیان اینکه خانه فرهنگ ایران خانه دوم فارسی آموزان است، خاطرنشان کرد: تیم آموزش زبان فارسی با برنامه ریزی دقیق ضمن آموزش زبان و ادبیات فارسی، علاقمندان را با فرهنگ و سنن ایرانی نیز آشنا می کند.

وی در ادامه با اشاره به محدودیت های موجود به دلیل موج سوم شیوع ویروس کرونا گفت: برنامه ها و کارگاه های متنوعی را به طور مجازی برنامه ریزی کرده ایم تا حداکثر بازدهی را در امر آموزش داشته باشیم.

در این نشست مجازی، مدرسان زبان فارسی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور نیز درباره دوره کلاس های زبان فارسی و نحو تدریس توضیحاتی ارائه دادند.

در ادامه کلیپ هایی از سنت های نوروزی و سیزده بدر پخش شد و برخی از فارسی آموزان سطح میانی نیز ابیاتی از اشعار فارسی درباره طبیعت و نوروز قرائت کردند.

کلاس های بهاری خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور در دو سطح مقدماتی و میانی تا ۱۵ تیر امسال ادامه خواهد یافت.

گفتنی است با شیوع ویروس کرونا طی یک سال گذشته این دومین دوره آموزش حضوری زبان فارسی در پاکستان است.  

ترویج آموزش زبان فارسی در پاکستان، کشوری که مشترکات فراوانی با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در حوزه فرهنگ، تاریخ، مذهب و اجتماعی دارد، گام موثری در شناخت بیشتر فرهنگ و تمدن مشترک مردم دو کشور بوده و بهتر است تلاش‌ها در این زمینه بیش از گذشته افزایش یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha