۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۲۴
کد خبرنگار: 2588
کد خبر: 84288324
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

فرماندار: محدودیت‌های کرونا در مراغه با جدیت بیشتر اعمال شود

مراغه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: با توجه به آغاز موج جدید شیوع کرونا، جدیت در اعمال محدودیت‌ها در کنار فرهنگ‌سازی برای کاهش عوارض موج کرونا مورد توجه قرار گیرد.

سیدعلی موسوی روز پنجشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونای مراغه افزود: با توجه به اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مناسبی که در ماه‌های گذشته منجر به کاهش محسوس شیوع بیماری در این شهرستان شده بود، بهره‌گیری از ابزار تولید محتوا در رسانه و شبکه‌های اجتماعی بیش از پیش ضروری است.

وی ادامه داد: همراهی و همکاری بازاریان و تلاش‌های کادر بهداشت و درمان نیز در طول ماه‌های اخیر برای پیشگیری و درمان این بیماری قابل قدردانی بوده، لیکن براساس مصوبه‌های ستاد ملی کرونا، ایجاد حساسیت بیشتر در سطح جامعه در کنار اجرای برخی محدودیت‌ها ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

وی با بیان اینکه سرعت انتشار و شیوع کرونا به شدت افزایش یافته، اضافه کرد: با وجود اینکه رعایت موازین و پروتکل‌های بهداشتی مهم‌ترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا بوده اما در روزهای گذشته رعایت آن به حدود 30 درصد ۳۰ رسیده که پیامد منفی آن، افزایش و موج جدید این بیماری است.

وی با اشاره به وضعیت کرونایی مراغه، بیان کرد: هم‌اکنون و در روزهای اخیر، شاهد افزایش ابتلای چند برابری به این بیماری هستیم تا جایی که اکنون ۶۰ نفر در مراکز درمانی این شهرستان بستری هستند.

وی افزود: با توجه به روند فعلی بیماری، مراجعان به بخش‌های درمانی و بیمارستانی این شهرستان در روزهای آینده افزایش خواهد یافت و از این‌رو آمادگی بخش‌های درمانی و آرامستان‌ها ضروری است.

وی با اشاره به اجرای محدودیت‌های کرونایی در این شهرستان، گفت: باتوجه به وضعیت قرمز کرونایی مراغه و بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، فعالیت‌های گروه‌های شغلی ۲، سه و چهار تا اطلاع بعدی در این شهرستان ممنوع است.

وی ادامه داد: فعالیت کارکنان ادارت به جز مدیران آنها در ادارات خدمات‌رسان و ضروری یک دوم و در سایر ادارات و نهادها یک سوم خواهد بود.

وی با اشاره به ابلاغ گام پنجم بسیج ملی مقابله با کرونا اضافه کرد: این راهبرد از ۲۱ فروردین در سراسر کشور با ۶ رویکرد و با همکاری نهادهای خدمات‌رسان به ویژه بسیج، بخش بهداشت و درمان و هلال احمر با شعار هر خانه یک پایگاه سلامت اجرا و در آن نیروهای آموزش‌دیده در طرح شهید سلیمانی در اختیار علوم پزشکی قرار می‌گیرند.

وی افزود: همچنین در این گام، افزایش واکسیناسیون عمومی، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی، حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر، تقویت درمان سرپایی و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اعمال قانون مهم‌ترین رویکردهای مورد تاکید در آن بوده است.

۲۲۰ تخت بیمارستانی برای بستری مبتلایان کرونا آماده است

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: هم‌اکنون و با توجه به موج جدید بیماری کرونا، ۲۲۰ تخت بیمارستانی برای بستری مبتلایان در این شهرستان آماده‌سازی شده است.

اصغر تنومند افزود: برای این منظور تا ۱۶۰ تخت در بیمارستان امیرالمومنین (ع)، ۶۰ تخت در بیمارستان سینا و نیز ۲۰ تخت نیز در بیمارستان شهید بهشتی برای زنان مبتلا به کرونا آماده است.

وی ادامه داد: همچنین امکانات بهداشتی و دارویی و نیز تجهیزات درمانی برای درمان بیماران احتمالی و بستری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این شهرستان فراهم شده است.

وی با ابراز نگرانی از وضعیت کرونایی مراغه افزود: آمارهای کرونا از چندین روز پیش در این شهرستان به مرحله هشدار رسیده است.

وی ادامه داد: در تست‌های سریع میزان موارد مثبت از چهار تا پنج درصد به ۲۸ تا ۳۰ درصد و نیز در تست‌های PCR از ۱۰ تا ۲۰ درصد به بیش از ۵۵ تا ۶۰ درصد افزایش یافته است.

وی با تاکید بر لزوم همکاری تمامی دستگاه‌ها در اجرای گام پنجم بسیج ملی مقابله با کرونا اضافه کرد: بهره‌گیری از نیروهای آموزش‌دیده برای کمک به قرنطینه مبتلایان به این بیماری و نیز بسیج تمامی رسانه‌ها و سمن‌ها برای فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی بیش از پیش ضروری است.

وی اظهار کرد: متاسفانه ابتلا به بیماری کرونا در این شهرستان به صورت خانوادگی بوده و  باید از تجمع‌ها و برگزاری آیین‌هایی چون عزا و عروسی و دورهمی‌ها پرهیز شود.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز گفت: تجمع‌های عروسی و عزاداری در مناطق شهری و روستایی با وجود مصوبه‌های ستاد کرونا به معضلی بهداشتی در شرایط کرونایی تبدیل شده است.

احمد مجتهدی افزود: مدیران دستگاه‌ها و ادارات برای پیشگیری از کرونا نیز باید اقدامات عملی و موثری با همراهی کارکنان آن سازمان انجام دهند.

بیشترین فشار در دوران کرونا بر دوش بازاریان است

رئیس اتاق اصناف مراغه گفت: متاسفانه در دوران کرونا، بیشتری فشار محدودیت‌ها و مشکلات اقتصادی بر دوش بازاریان است.

سعید معصومی افزود: با وجود اینکه نظارت کافی بر برگزاری مراسم‌های و تجمع‌ها انجام نمی‌شود لیکن در محدودیت‌های کرونایی بازاریان و واحدهای صنفی در تعطیلی واحدهای خود برای پیشگیری از شیوع کرونا پیشگام بوده‌اند.

وی ادامه داد: این در حالی است که فشارهای اقتصادی ناشی از اجرای محدودیت‌های کرونایی کمر بازاریان را خم کرده است.

وی اضافه کرد: در ایام کرونا و تعطیلی بازار، با وجود تمامی شعارها، هیچ حمایتی از بازاریان نشده و چک‌های برگشتی، کالاهای فروش‌نرفته، عدم توانایی در پرداخت اجاره بها، اخذ مالیات‌ها، بیمه‌ها و عوارض شهرداری همه و همه فشارهای مضاعفی بوده که از دوش صنوف برداشته نشده است.

سرپرست شهرداری مراغه نیز در این جلسه گفت: بر اساس مصوبه ستاد کرونا آرامستان‌های شهر تعطیل است و برای تشییع درگذشتگان با بیشترین محدودیت خدمات ارائه می‌شود.

شهرام مروتی افزود: همچنین فعالیت بازارچه‌های محلی با بیشترین میزان نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی انجام می‌شود.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مراغه نیز گفت: استفاده از ماسک و رعیات موازین بهداشتی در تمامی اماکن عمومی و ادرات باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

موسی شعفی افزود: تمامی مدیران دستگاه‌ها به عنوان عضو ستاد مقابله با کرونا در حوزه فعالیت خود اهتمام جدی برای پیشگیری از شیوع این بیماری داشته باشند.

سرهنگ علی ریحانی، جانشین انتظامی مراغه نیز گفت: رسانه‌ها با اطلاع‌رسانی دقیق برای به حداقل رساندن جرایم قانونی ناشی از عدم رعایت قوانین کرونایی تلاش کنند.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha