باقر خدادادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت خربزه این شهرستان به ۱۰ هزار و ۸۰۰ هکتار می رسد که ۹۵ درصد مزارع این محصول به روشهای نوین آبیاری مجهز شده است.
وی همچنین به کشت ۹۷ درصدی محصول خربزه به روش مالچ پلاستیکی در تربت جام اشاره کرد و افزود: امسال سه هزار و ۲۵۰ هکتار از مزارع خربزه تربت جام به روش نشایی کشت شده است.
وی با بیان اینکه همه ساله برداشت این محصول در تیرماه آغاز شده و تا پایان شهریور ادامه دارد گفت: امسال سطح زیر کشت خربزه در این شهرستان نسبت به سال گذشته هفت درصد کاهش داشته است.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: ۳۵۰ نفر بهرهبردار بخش کشاورزی تربت جام دستاندر کار کاشت و برداشت محصول خربزه با رقم عمده "خاتونی" هستند.
خدادادی افزود: از زمان کاشت تا برداشت این محصول در هر هکتار ۹۰ نفر - روز مشغول به کار میشوند و تمرکز کاشت این محصول در کشتزارهای مناطق پایین جام این شهرستان است.
وی ادامه داد: شهرستان تربت جام به لحاظ سطح زیر کشت و تولید محصول خربزه رتبه نخست کشور را از آن خود کرده است.
وی اضافه کرد: امسال ۱۸۰ هکتار از مزارع شهرستان تربت جام به کشت هندوانه اختصاص یافت.
تربت جام با ۴۵ هزار هکتار کشتزار و تولید سالانه بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی، از قطب های کشاورزی خراسان رضوی است که ۱۱ هزار بهرهبردار در این بخش دارد.
مرکز شهرستان مرزی و ۱۴۰ هزار نفری تربت جام در فاصله ۱۶۷ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است.
نظر شما