عضو کمیسیون آموزش و نماینده مردم چناران، بینالود و گلبهار در مجلس شورای اسلامی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا هدف این بازدید را رصد توانمندیها و مزیتهای پارک و علم فناوری خراسان اعلام و بیان کرد: بر این اساس در خصوص پشتیبانی و ارائه کمک به پارک علم و فناوری خراسان پیگیریهای لازم صورت میگیرد.
حسین امامی راد افزود: علاوه بر بازدید از این مرکز، گفتگو با مدیر پارک علم و فناوری خراسان و مسوولان مجموعههای مستقر در این پارک در دستور کار بازدید امروز قرار دارد.
وی همچنین به بازدید اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از دانشگاه فردوسی مشهد اشاره و بیان کرد: دیشب نیز در نشستی با استاندار خراسان رضوی در خصوص توانمندیها و ظرفیتهای آموزش عالی استان و مجموعههای پژوهشی خراسان رضوی تبادل نظر صورت گرفت.
پارک علم و فناوری خراسان وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را از سال ۱۳۸۱ با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق تشویق و ارتقای فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکتها و موسساتی که بر پایه علم و دانش فعالند، آغاز کرده است.
۳۵۰ شرکت دانش بنیان و فناور با چهار هزار و ۷۰۰ نیروی متخصص در پارک علم و فناوری خراسان فعالیت دارند که ۸۵ درصدشان دارای مدارک تخصصی کارشناسی به بالا هستند.
اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از روز پنجشنبه گذشته در سفری به مشهد با نوآوریهای دانشگاه فردوسی مشهدو آموزش و پرورش خراسان رضوی آشنا شده و بازدیدها و نشستهایی در خصوص توانمندیهای این استان داشتهاند.
نظر شما