سید فخرالدین اسماعیلی روز یکشنبه به خبرنگار معارف ایرنا، گفت: نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت که به دلیل مشکلات و فراهم نشدن زیر ساخت فنی به تعویق افتاده بود، طی روزهای هشتم تا دهم اردیبهشت مصادف با پانزدهم ماه مبارک رمضان سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) تا هفدهم این ماه به صورت مجازی برگزار می شود.
این آزمون قرار بود در روزهای ۱۳ تا ۱۵ اسفند برگزار شود و بیش از ۱۲۰ هزار نفر برای شرکت در آزمون ثبت نام کردند.
ثبت نام آزمون امسال در ۱۴ رشته شامل ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در دو رشته ترجمه سوره بقره و تفسیر سوره بقره، بخش معارف اهل بیت (ع) در سه رشته حفظ و مفاهیم نهج البلاغه، حفظ و مفاهیم صحیفه سجادیه و سبک زندگی معصومان و حفظ قرآن کریم در رشته های حفظ و مفاهیم جزء۳۰، حفظ و مفاهیم جزء اول، حفظ و مفاهیم سوره بقره، حفظ و مفاهیم ۵ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۵ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۵ جزء اول و حفظ و مفاهیم کل قرآن کریم است.
آزمون قرآن و عترت، برای حمایت از برنامههای آموزشی و تلاش برای کارآمدی و اثربخشی هرچه بیشتر این برنامهها یکی از مأموریتهای راهبردی معاونت قرآن و عترت به شمار می رود. برگزاری منظم و سالانه آزمونهای سراسری قرآن و عترت یکی از اقدامات مهم، لازم و تأثیرگذاری است که در کنار سایر حمایتهای مادی و معنوی، از جمله فعالیتها و برنامههای آموزشی و مؤسسات و مراکز قرآنی سراسر کشور و با هدف حمایت و بسترسازی هرچه مطلوبتر آموزش مفاهیم قرآن و معارف اهلبیت (علیهمالسلام) در سراسر کشور انجام میشود.
سنجش و ارزیابی کمی و کیفی عملکرد آموزشی مؤسسات و مراکز قرآنی کشور و ایجاد انگیزه در میان عموم مردم جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان برای فراگیری معارف قرآن و عترت، از اهدافی است که برای این آزمون در نظر گرفته است..
نظر شما