به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی انتقال خون مازندران، دکتر ذوالفقار تقوی توضیح داد: وی افزود: اهداکنندگان خون در سراسر استان می توانند تا ساعات نیمه شب به مراکز انتقال خون مراجعه و خون اهدا کنند و با اعلام پلاک خودروهایشان جریمه شکستن قانون منع تردد شامل حالشان نمی شود.
وی ادامه داد: اداره کل انتقال خون استان فرم مشخصات اهداکنندکان خون ،پلاک خودرو ، تاریخ و ساعت مراجعه فرد اهداکننده را به فرماندهی پلیس راهور استان اعلام می کند و چنانچه جریمه ای توسط دوربین های مستقر در معابر پلیس راهور ثبت شده باشد ؛حذف می شود.
مدیرکل انتقال خون استان مازندران ضمن تبریک حلول ماه رمضان گفت: با توجه به شیوع موج چهارم بیماری کرونا و استمرار قانون منع تردد و عبور و مرور شبانه، پیش بینی می شود انتقال خون استان با کاهش ذخایر خون مواجه شود.
برنامه مراکز اهدای خون در ماه رمضان
مدیرکل انتقال خون مازندران با بیان اینکه مراکز اهدای خون استان در ماه مبارک رمضان فعال است گفت: با توجه به اینکه اهدای خون همه ساله در ماه رمضان کاهش می یابد از مردم استان درخواست داریم تا در این ماه پرفضیلت اهدای خون را فراموش نکنند.
وی افزود: مراکز اهدای خون در شهرستان های ساری،بابل و آمل صبح ها ۸ تا ۱۳ و شب بعد از افطار از ساعت ۲۱ تا ۳۰ دقیقه بامداد و مرکز امام رضا (ع) بهشهر و مرکز حضرت قائم قائم شهر نیز هر شب ساعت ۲۱ تا ۲۴ فعال است.
او ادامه داد : مرکز انتقال خون تنکابن همه روزه به جز جمعه ۸ الی ۱۹ و مرکز اهدای خون رامسر و چالوس نیز در شیفت صبح برای دریافت خون از اهداکنندگان فعال هستند.
تقوی با اشاره به اینکه مراکز اهدای خون در شهرستان نورو رامسر طبق روال گذشته به فعالیت خود ادامه می دهد، گفت : مرکز اهدای خون گلوگاه چهارشنبه هر هفته بعد از افطار ساعت ۲۱ الی ۲۳:۳۰ و پایگاه جویبار نیز دوشنبه و چهارشنبه هر هفته ماه رمضان در همین ساعت میزبان داوطلبان اهداکننده خون است.
مدیر کل انتقال خون مازندران با تاکید بر اینکه کلیه پروتکل های بهداشتی در مراکز اهدای خون سراسر استان رعایت میشود و تمامی وسایل و تجهیزات استفاده شده در پروسه اهدای خون نیز کاملاً استریل و یکبار مصرف هستند، از مردم استان تقاضا کرد: اهدای خون را در این ایام فراموش نکنند و همانند گذشته با مراجعه به مراکز اهدای خون استان از بیماران حمایت کنند.
تقوی به اهدا کنندگان خون اطمینان داد که طبق برنامه تمامی افراد در بدو ورود به واحد دریافت خون مورد تب سنجی قرار می گیرند و قبل از اهدای خون ، توسط پزشکان مستقر معاینه می شوند.
وی توضیح داد : بسیاری از اهداکنندگان خون در ماههای اخیر به دلیل ترس از ابتلا به کرونا قید حضور در مراکز درمانی و بهداشتی را زدهاند که در این بین با وجود ثابت بودن نیاز به خون و فرآوردههای خونی در جامعه، کاهش روند اهدای خون میتواند در صورت استمرار مشکلاتی را ایجاد کند.
تقوی گفت : ماهانه ۶۰ درصد از خونهای اهدایی به صورت ثابت به مصرف بیماران خاص شامل چهار هزار و ۵۰۰ بیمار خاص اعم از تالاسمی ،هموفیلی ،دیالیزی و سرطانی میرسد و با توجه به فعال بودن ۶ مرکز جراحی قلب باز در مازندران نیاز خونی استان همواره بالا است.
نظر شما