محمد باباخانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۳۰۰ بازرس در مشهد و ۵۰۰ نفر در شهرستانهای تابعه هستند.
وی ادامه داد: نظارتهای ویژه ماه مبارک رمضان از اول تا آخر این ماه مبارک و از ساعت ۸ تا ۲۲ است و در مناطقی مانند منطقه ثامن فعالیت ناظران تا ساعت ۲۴ است و اوج نظارت ناظران هم از سه ساعت قبل تا ۳ ساعت پس از افطار خواهد بود.
رییس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که بهبود وضعیت بحرانی کرونا در موج چهارم اوجگیری کرونا نیازمند مشارکت همگان است گفت: بهترین کار در ماه مبارک رمضان همچون دیگر ماههای سال در خانه ماندن است.
باباخانی افزود: مردم در ماه مبارک رمضان تا حد امکان وعده های غذایی را در منزل مصرف کنند و اگر هم میخواهند حلیم، شله و یا دیگر غذاها را برای وعدههای غذایی سحر و افطار خریداری کنند به واحدهای مجاز مراجعه نمایند. همچنین هزینه برپایی دعوتی سحر و افطار را به نیازمندان اختصاص داده و از تشکیل جمع های حتی کوچک و خانوادگی پرهیز شود.
وی ادامه داد: مردم برای نذریهای ماه مبارک رمضان بسته غذایی خشک را جایگزین غذای گرم کنند تا ضمن حفظ کامل نکات بهداشتی از ایجاد تجمع جهت دریافت غذای نذری جلوگیری شود.
رییس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از روز ۲۱ فروردین ماه امسال فعالیت مشاغل کدهای ۲، سه و چهار و برخی از مشاغل کد یک ممنوع اعلام شده و با متخلفان طبق قانون برخورد میشود همچنین فعالیت رستورانها، کافیشاپها، آبمیوهفروشیها، پیتزافروشیها و اغذیهها باید بهصورت بیرون بر باشد و پذیرایی در این مکانها ممنوع است.
باباخانی افزود: نظارت بر واحدهای صنفی و پاساژها با سازمان صنعت،معدن و تجارت است و در کنار این سازمان اتاق اصناف و اتحادیه مربوطه هم فعال است.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.
خدمات بهداشتی، درمانی، علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر مشهد به ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی ارائه میشود.
۸۰۰ بازرس طی ماه رمضان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال هستند
۲۵ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۵۱
کد خبر:
84295264
مشهد- ایرنا- رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۸۰۰ بازرس در ۴۰۰ تیم نظارتی طی ماه مبارک رمضان در حوزه تحت پوشش این دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال هستند.
اخبار مرتبط
-
متخصص تغذیه: صرف غذای چرب و شیرین هنگام سحر یا افطار زیانبار است
مشهد- ایرنا- استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمایل به صرف غذاهای چرب و…
-
نرمافزار محاسبه خطر روزهداری دیابتیها در مشهد طراحی شد
مشهد- ایرنا- عضو هیات علمی گروه غدد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان…
نظر شما