محمد خلیل ترابی چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه تمامی قنادی های شیراز در ایام کرونا موظف به رعایت پروتکل های بهداشتی و توصیه های ستاد مقابله با کرونا شده اند، اظهار کرد: با توجه به اعمال محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کرونا به همه قنادان در سطح شهر شیراز اعلام کرده ایم که رعایت پروتکل های بهداشتی را در اولویت کار خود قرار دهند و قیمت های تعیین شده توسط اتحادیه را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: با وجود اینکه هر کیلوگرم زولبیا و بامیه در تهران با قیمت ۴۸ هزار تومان به فروش می رسد ، بسیاری از فروشندگان در شیراز با قیمت پیشنهادی اتحادیه مخالفت کردند اما ما با در نظر گرفتن وضعیت اقتصادی و کاهش قدرت خرید مردم تصمیم گرفتیم که کمترین درصد افزایش را در شرایط کنونی اعمال کنیم.
وی افزود: در تولید و عرضه زولبیا و بامیه و سایر شیرینی ها با مشکل و کمبودی در بازار شیراز مواجه نیستیم.
ترابی با اشاره به اینکه افزایش قیمت مواد اولیه بر قیمت جدید زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان تأثیرگذار بوده است، عنوان کرد: افزایش قیمت مواد اولیه مانند شکر، روغن، ماست و تخم مرغ موجب بالا رفتن قیمت زولبیا و بامیه خواهد شد.
وی گفت: شکر در سال ۹۹ با قیمت چهارهزار تومان به دست قنادان می رسید اما در سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۲ هزارتومان در اختیار قنادان قرار می گیرد از این رو نرخ نهایی زولبیا و بامیه با توجه به قیمت مواد اولیه تعیین و به اتحادیهها و صنوف مربوطه ابلاغ می شود.
نظر شما