۲۶ فروردین ۱۴۰۰، ۸:۲۱
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 84296109
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فراخوان به‌کارگیری پرستار در چهارمحال و بختیاری اعلام شد

شهرکرد- ایرنا- معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی چهار محال و بختیاری گفت: با توجه به موج چهارم ویروس کرونا برای تکمیل کادر پرستاری بخش‌های درگیر با بیماری کرونا از دارندگان مدرک دانشگاهی رشته پرستاری دعوت به همکاری می‌شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، علی‌ضامن صالحی‌فرد افزود: علاقه مندان می‌توانند از تاریخ ۲۶ فروردین با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس www.skums.ac.ir نسبت به ثبت‌نام در این بخش اقدام کنند.

وی تصریح کرد: در همین راستا با ۱۵۰ نفر از داوطلبان دارنده مدرک دانشگاهی رشته پرستاری که دارای گواهی پایان خدمت قانون پزشکان و پیراپزشکان یا معافیت از طرح باشند به صورت ۸۹ روزه در قالب قانون کار و فقط برای خدمت در بخش‌های بیماران کرونایی بیمارستان‌های مراکز آموزشی درمانی آیت‌الله کاشانی و هاجر (س) شهرکرد، بیمارستان‌های فارسان، لردگان، بروجن، اردل و ناغان قرارداد بسته می‌شود.

به گفته صالحی‌فرد، از این تعداد، ۳۰ نفر در مرکز آموزشی درمانی آیت‌الله کاشانی، ۴۵ نفر در مرکز آموزشی درمانی هاجر (س)شهرکرد، ۲۰ نفر در بیمارستان فارسان، ۲۵ در بیمارستان لردگان، ۲۰ نفر در بیمارستان بروجن، پنج نفر در بیمارستان اردل و  پنج نفر در بیمارستان ناغان به کارگیری می‌شوند.

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: این به کارگیری هیچگونه رابطه استخدامی بین داوطلب و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ایجاد نخواهد کرد و تمدید یا استمرار خدمت نیروهای به کارگیری شده از این طریق طبق نظر و به صلاحدید دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خواهد بود و هیچگونه حقی برای داوطلبان ایجاد نمی‌کند.

صالحی‌‎فرد با اشاره به روند افزایشی شیوع ویروس کرونا در این استان تصریح کرد: داوطلبان ثبت‌نام خود را به صورت اینترنتی انجام دهند و از هرگونه مراجعه حضوری خودداری کنند.

به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۹۴ هزار و ۸۱۳ مورد نمونه‌گیری در این استان انجام شده که از این تعداد۳۳ هزار و ۱۵۱  نفر مبتلای قطعی به کرونا شناسایی شده است. همچنین ۸۵۲ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.

هم اینک ۵۳۱ بیمار در مراکز درمانی این استان بستری است که از این تعداد ۵۸ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha